En lue er ikke bare noe man tar på for å holde kulden ute, og en caps brukes ikke kun for å skjerme mot solen. Dette er selvfølgelig viktige elementer, men plaggene kan også være veldig moteriktig. Et antrekk kan lett styles, og forbedres, ved bruk av hodeplagg. Ofte er det ikke mer som skal til enn en kul lue for å komplimentere et outfit. Har man en dårlig hårdag er det ikke noe problem når Ferner Jacobsen fører kule hodeplagg fra flere kjente merker som Slovv, Lacoste og Sail Racing for å nevne noe.
Lukk

Hodeplagg

Les mer
Page

Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter, tilbud og invitasjoner til eksklusive arrangementer. Hver måned trekker vi èn vinner av et gavekort på 500,-

100 års erfaring

Med et bredt spekter av eksklusive merkevarer er målet vårt å være et av de ledende motehusene i Skandinavia. Gjennom 100 år har vi dyrket vår interesse for mote og tekstil, og bekledd menn og kvinner fra generasjon til generasjon. Med vår nettbutikk gjør vi vår ekspertise og vårt vareutvalg tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. Hos Ferner Jacobsen vil du som kunde bli satt i fokus og din personlige stil tatt vare på.

 

Velkommen til en hyggelig handel i butikk og nettbutikk!