Belter har vært en del av klesindustrien i lang tid, og det sies at de første beltene så dagens lys allerede i bronsealderen. I tillegg til å være svært praktisk kan et stilfullt belte være med på å gjøre et helt vanlig antrekk til noe tatt ut fra et moteblad. Ferner Jacobsen tilbyr belter i svært eksklusive materialer som krokodille- og slangeskinn, i tillegg til de mer tradisjonelle materialene som semsket skinn, tekstil og kuskinn. I nettbutikken vår finner du et utvalg belter fra merker som Paolo Vitale, Boss Orange og Leyva.

Bukseseler kan også være praktiske, men er i større grad blitt noe dekorativt til penklær. Fra å være et produkt de fleste forbinder med gamle menn, har bukseselene virkelig fått et nytt image. Kombinert med en smakfull tversoversløyfe blir du festens midtpunkt.

Lukk

Belter og bukseseler

Les mer
Page

Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter, tilbud og invitasjoner til eksklusive arrangementer. Hver måned trekker vi èn vinner av et gavekort på 500,-

100 års erfaring

Med et bredt spekter av eksklusive merkevarer er målet vårt å være et av de ledende motehusene i Skandinavia. Gjennom 100 år har vi dyrket vår interesse for mote og tekstil, og bekledd menn og kvinner fra generasjon til generasjon. Med vår nettbutikk gjør vi vår ekspertise og vårt vareutvalg tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. Hos Ferner Jacobsen vil du som kunde bli satt i fokus og din personlige stil tatt vare på.

 

Velkommen til en hyggelig handel i butikk og nettbutikk!