Uavhengig om du skal på trening, jobb eller bare bevege deg fra A til B, er en kul bag eller veske et praktisk og moteriktig tilskudd i garderoben. En bag med riktig design og materiale kan gjøre ethvert antrekk komplett. Produktene vi fører er alle designet for funksjonalitet og daglig bruk, og inkluderer alt fra stresskofferter til tote bags og trillebager. Velg blant merker som Swims, Polo Ralph Lauren og vårt eget merke by Ferner Jacobsen, og du kan ikke slå feil.

Lukk

Bager og vesker

Les mer
Page

Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter, tilbud og invitasjoner til eksklusive arrangementer. Hver måned trekker vi èn vinner av et gavekort på 500,-

100 års erfaring

Med et bredt spekter av eksklusive merkevarer er målet vårt å være et av de ledende motehusene i Skandinavia. Gjennom 100 år har vi dyrket vår interesse for mote og tekstil, og bekledd menn og kvinner fra generasjon til generasjon. Med vår nettbutikk gjør vi vår ekspertise og vårt vareutvalg tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. Hos Ferner Jacobsen vil du som kunde bli satt i fokus og din personlige stil tatt vare på.

 

Velkommen til en hyggelig handel i butikk og nettbutikk!