Ofte er det ikke mye som skal til for å forvandle et antrekk fra ordinært til unikt og personlig. Det er nemlig ikke store grepene man trenger å gjøre for å ta et antrekk til neste nivå. En flott klokke, et stilfullt belte eller kul bag slengt over skulderen er alle med på å gi et antrekk en fremtreden som oser karakter og kvalitet. Hos oss i Ferner Jacobsen finner du alt du skulle trenge for å oppnå det stiluttrykket du ønsker ved å smykke deg med det lille ekstra.

Lukk

Tilbehør

Les mer
Page

Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter, tilbud og invitasjoner til eksklusive arrangementer. Hver måned trekker vi èn vinner av et gavekort på 500,-

100 års erfaring

Med et bredt spekter av eksklusive merkevarer er målet vårt å være et av de ledende motehusene i Skandinavia. Gjennom 100 år har vi dyrket vår interesse for mote og tekstil, og bekledd menn og kvinner fra generasjon til generasjon. Med vår nettbutikk gjør vi vår ekspertise og vårt vareutvalg tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. Hos Ferner Jacobsen vil du som kunde bli satt i fokus og din personlige stil tatt vare på.

 

Velkommen til en hyggelig handel i butikk og nettbutikk!