Bak Fleischer Couture står det to norske jenter. Jentene designer eksklusive dunjakker og andre ytterjakker for kvinner i trendy og klassisk design. Fleischer Couture kombinerer femininitet med høy funksjonalitet og plaggene er laget av materialer med fibre som cashmere, merinoull, silke og økologisk bomull. Vannavstøtende yttermateriale gjør plaggene svært godt egnet i varierende værforhold, i Norge og utland. Jentene bak Fleischer Couture elsker å være ute i kaldt vær om det så er på fjelltur med familie og gode venner eller en tur i byen en dag i januar når kulda biter – særlig når klærne tillater det!
Lukk

Fleischer Couture

Les mer
Vi kan ikke finne noen produkter som samsvarer med valgene.

Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter, tilbud og invitasjoner til eksklusive arrangementer. Hver måned trekker vi èn vinner av et gavekort på 500,-

100 års erfaring

Med et bredt spekter av eksklusive merkevarer er målet vårt å være et av de ledende motehusene i Skandinavia. Gjennom 100 år har vi dyrket vår interesse for mote og tekstil, og bekledd menn og kvinner fra generasjon til generasjon. Med vår nettbutikk gjør vi vår ekspertise og vårt vareutvalg tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. Hos Ferner Jacobsen vil du som kunde bli satt i fokus og din personlige stil tatt vare på.

 

Velkommen til en hyggelig handel i butikk og nettbutikk!