Diemme er en high-end merkevare med en samling som strekker seg fra joggesko til fjellklatring støvler omlastet for bybruk. Ambisjonen er å produsere høyeste kvalitet håndverk med en eksepsjonell grad av komfort, med progressive design samt kraftig utført tar på klassiske stiler. Alle Diemme skoene er laget i Italia på Calzaturificio Diemme fabrikken i Onè di Fonte, Veneto. Den lille byen i Nordøst-Italia regnes som en av de viktigste områdene for produksjon og forskning av ytelsessko. Diemme drar på regionens rike arv for å skape et moderne produkt bygget på grunnlag av prestasjonsdrevne produksjonsmetoder. Hvert produksjonstrinn utføres lokalt i Veneto. Hvert eneste Diemme-par er håndlaget av ekspertarbeidere i hvert trinn av prosessen.
Lukk

Diemme

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter, tilbud og invitasjoner til eksklusive arrangementer. Hver måned trekker vi èn vinner av et gavekort på 500,-

100 års erfaring

Med et bredt spekter av eksklusive merkevarer er målet vårt å være et av de ledende motehusene i Skandinavia. Gjennom 100 år har vi dyrket vår interesse for mote og tekstil, og bekledd menn og kvinner fra generasjon til generasjon. Med vår nettbutikk gjør vi vår ekspertise og vårt vareutvalg tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. Hos Ferner Jacobsen vil du som kunde bli satt i fokus og din personlige stil tatt vare på.

 

Velkommen til en hyggelig handel i butikk og nettbutikk!