Når Kong Vinter viser sine sanne krefter er en varm dunjakke eller parkas din beste venn. Hos Ferner Jacobsen finner du et upåklagelig utvalg myke og gode vinterjakker for de kalde årstider. Våre modeller finnes i alle lengder, fasonger og farger. En dunjakke holder eksepsjonelt godt på varmen, uten at den er tung og ukomfortabel. For at du skal holde varmen i selv den kaldeste vinter fører vi merker fra Ralph Lauren, Parajumpers, Canada Goose, Colmar Fleischer Couture og Moncler – og garanterer dermed at du finner den perfekte vinterjakken for deg.

Lukk

Vinterjakker

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter, tilbud og invitasjoner til eksklusive arrangementer. Hver måned trekker vi èn vinner av et gavekort på 500,-

100 års erfaring

Med et bredt spekter av eksklusive merkevarer er målet vårt å være et av de ledende motehusene i Skandinavia. Gjennom 100 år har vi dyrket vår interesse for mote og tekstil, og bekledd menn og kvinner fra generasjon til generasjon. Med vår nettbutikk gjør vi vår ekspertise og vårt vareutvalg tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. Hos Ferner Jacobsen vil du som kunde bli satt i fokus og din personlige stil tatt vare på.

 

Velkommen til en hyggelig handel i butikk og nettbutikk!