Skinnjakker går aldri av moten, og det med god grunn. En god skinnjakke kan vare livet ut, og passer alle uansett stil. Med sin slitesterke kvalitet og varierte design er skinnjakken alltid et godt kjøp. Den går like godt til en søt sommerkjole som til kule jeans – her er det bare fantasien som setter grenser. Hos Ferner Jacobsen finner du jakker i flere ulike typer skinn, som er klassiske med nytenkende og ikoniske design. Rett og slett et must til garderoben, og når du kjøper jakken fra kvalitetsmerker som Dante6 eller Ralph Lauren kan du være sikker på at dette er mye jakke for pengene.

Lukk

Skinnjakker

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter, tilbud og invitasjoner til eksklusive arrangementer. Hver måned trekker vi èn vinner av et gavekort på 500,-

100 års erfaring

Med et bredt spekter av eksklusive merkevarer er målet vårt å være et av de ledende motehusene i Skandinavia. Gjennom 100 år har vi dyrket vår interesse for mote og tekstil, og bekledd menn og kvinner fra generasjon til generasjon. Med vår nettbutikk gjør vi vår ekspertise og vårt vareutvalg tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. Hos Ferner Jacobsen vil du som kunde bli satt i fokus og din personlige stil tatt vare på.

 

Velkommen til en hyggelig handel i butikk og nettbutikk!