Gå vinteren i møte med en feminin og klassisk kåpe i upåklagelig materiale. En god kåpe er ikke bare pen å se på, den holder deg varm i de kaldeste månedene. Ved å kombinere kåpen med joggesko eller vakre støvletter kan du selv velge hvilken stil som passer deg best. En kåpe vil alltid kunne bringe ut din indre gudinne, og gjøre deg til et blikkfang året rundt. Hos Ferner Jacobsen finner du varme og elegante kåper for den stilsikre kvinne, med merker fra blant annet FWSS, Max Mara og Moncler.

Lukk

Kåper

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter, tilbud og invitasjoner til eksklusive arrangementer. Hver måned trekker vi èn vinner av et gavekort på 500,-

100 års erfaring

Med et bredt spekter av eksklusive merkevarer er målet vårt å være et av de ledende motehusene i Skandinavia. Gjennom 100 år har vi dyrket vår interesse for mote og tekstil, og bekledd menn og kvinner fra generasjon til generasjon. Med vår nettbutikk gjør vi vår ekspertise og vårt vareutvalg tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. Hos Ferner Jacobsen vil du som kunde bli satt i fokus og din personlige stil tatt vare på.

 

Velkommen til en hyggelig handel i butikk og nettbutikk!