Kåpe, skinnjakke eller parkas? Hos Ferner Jacobsen finner du et stort utvalg av yttertøy til dame. Vi er sikre på at du vil finne noe du vil like i vårt sortiment, uansett hva slags stil du velger. Varm dunjakke til den kaldeste vinter? En stilsikker kåpe til hverdags eller fest? Eller kanskje du er på utkikk etter en kul skinnjakke som prikken over i-en til antrekket? Med vårt utvalg finner du det du leter etter. I nettbutikken har vi yttertøy fra merker som Max Mara, Parajumpers, Ralph Lauren, Swims, Canada Goose og mange flere. Hver sesong gjør vi vårt ytterste for å tilby nytt og spennende yttertøy for enhver stil.
Lukk

Yttertøy

Les mer
Page

Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter, tilbud og invitasjoner til eksklusive arrangementer. Hver måned trekker vi èn vinner av et gavekort på 500,-

100 års erfaring

Med et bredt spekter av eksklusive merkevarer er målet vårt å være et av de ledende motehusene i Skandinavia. Gjennom 100 år har vi dyrket vår interesse for mote og tekstil, og bekledd menn og kvinner fra generasjon til generasjon. Med vår nettbutikk gjør vi vår ekspertise og vårt vareutvalg tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. Hos Ferner Jacobsen vil du som kunde bli satt i fokus og din personlige stil tatt vare på.

 

Velkommen til en hyggelig handel i butikk og nettbutikk!