Med et par solbriller slår du to fluer i en smekk. Du beskytter øynene dine, samtidig som du underbygger din personlige stil. Solbriller i seg selv er et tilbehør som løfter de fleste antrekk til et nytt nivå, uavhengig av om du nyter påskesolen, slikker sol på stranden eller vandrer i byen. Hos Ferner Jacobsen finner du unike og stilsikre solbriller av kvalitet. Unn deg et par beskyttende engler fra blant annet The Bespoke Dudes eller FWSS i vår nettbutikk.
Lukk

Solbriller

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter, tilbud og invitasjoner til eksklusive arrangementer. Hver måned trekker vi èn vinner av et gavekort på 500,-

100 års erfaring

Med et bredt spekter av eksklusive merkevarer er målet vårt å være et av de ledende motehusene i Skandinavia. Gjennom 100 år har vi dyrket vår interesse for mote og tekstil, og bekledd menn og kvinner fra generasjon til generasjon. Med vår nettbutikk gjør vi vår ekspertise og vårt vareutvalg tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. Hos Ferner Jacobsen vil du som kunde bli satt i fokus og din personlige stil tatt vare på.

 

Velkommen til en hyggelig handel i butikk og nettbutikk!