Er det en årstid eller en anledning som ikke passer til et fasjonabelt skjerf? Vi stemmer nei. Sommer som vinter, med de forskjellige variantene der ute vil det alltid være passende med et skjerf. Varme ullskjerf vil holde kulden ute og se kult ut uansett hva slags vinterjakke du har valgt. Et silkeskjerf i halsen vil gi deg en romantisk look, og et sjal over skuldrene tar seg godt ut til den søte sommerkjolen din når solen begynner å gå ned.

Her er det bare å leke seg med mulighetene som finnes! Vi har unike og vakre skjerf fra merker som Backsøndergaard, Johnstons, Holzweiler og Gant – sjekk ut utvalget!

Lukk

Skjerf

Les mer
Page

Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter, tilbud og invitasjoner til eksklusive arrangementer. Hver måned trekker vi èn vinner av et gavekort på 500,-

100 års erfaring

Med et bredt spekter av eksklusive merkevarer er målet vårt å være et av de ledende motehusene i Skandinavia. Gjennom 100 år har vi dyrket vår interesse for mote og tekstil, og bekledd menn og kvinner fra generasjon til generasjon. Med vår nettbutikk gjør vi vår ekspertise og vårt vareutvalg tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. Hos Ferner Jacobsen vil du som kunde bli satt i fokus og din personlige stil tatt vare på.

 

Velkommen til en hyggelig handel i butikk og nettbutikk!