En deilig varm lue beskytter mot snø, kulde og regn. Med materialer som kasjmir, merinoull, dun og pels har vi hodeplagg som holder seg godt i mange år. Vinterluer kan være oppmerksomhetsvekkende og nøytrale, og begge deler finner du her hos oss. I tillegg har vi kule capser og hatter som beskytter hår og ansikt når solen titter frem.

Sjekk ut varene fra Canada Goose, Slovv, Gant eller de andre merkene vi fører, vi er rimelig sikre på at du skal finne hodeplagget som møter dine behov.

Lukk

Hodeplagg

Les mer
Page

Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter, tilbud og invitasjoner til eksklusive arrangementer. Hver måned trekker vi èn vinner av et gavekort på 500,-

100 års erfaring

Med et bredt spekter av eksklusive merkevarer er målet vårt å være et av de ledende motehusene i Skandinavia. Gjennom 100 år har vi dyrket vår interesse for mote og tekstil, og bekledd menn og kvinner fra generasjon til generasjon. Med vår nettbutikk gjør vi vår ekspertise og vårt vareutvalg tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. Hos Ferner Jacobsen vil du som kunde bli satt i fokus og din personlige stil tatt vare på.

 

Velkommen til en hyggelig handel i butikk og nettbutikk!