Finnes det noe verre på vinterstid enn kalde fingre? Gjør noe med det, og gjør det med stil. Vi har hansker og votter som gjør det lille ekstra med vinterantrekket. Vi har varme hansker og votter til både skisporet og byturen. Votter med fôr gir deg ultimat varme, mens hansker i skinn ikke hemmer fingerferdighetene dine og passer dessuten utmerket til det meste.

Uavhengig av om du velger et par unike votter fra Astis eller de klassiske hanskene fra Barbour har de et fellestrekk – de vil holde deg varm og stilig gjennom de kalde vintermånedene.

Lukk

Hansker og votter

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter, tilbud og invitasjoner til eksklusive arrangementer. Hver måned trekker vi èn vinner av et gavekort på 500,-

100 års erfaring

Med et bredt spekter av eksklusive merkevarer er målet vårt å være et av de ledende motehusene i Skandinavia. Gjennom 100 år har vi dyrket vår interesse for mote og tekstil, og bekledd menn og kvinner fra generasjon til generasjon. Med vår nettbutikk gjør vi vår ekspertise og vårt vareutvalg tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. Hos Ferner Jacobsen vil du som kunde bli satt i fokus og din personlige stil tatt vare på.

 

Velkommen til en hyggelig handel i butikk og nettbutikk!