Et tilbehør kan være så mangt, og kan gjøre mer! Når du har satt sammen det perfekte antrekket toppes det gjerne med et smykke, en kul veske eller et deilig skjerf. Hos Ferner Jacobsen finner du tilbehør og vesker du ikke har lyst til å leve uten. 

Fra klokker og solbriller til skjerf, lue og votter, vi har et bredt sortiment som passer alle stiler og årstider. Sjekk det ut varer fra Astis, Barbour, Canada Goose, vårt eget merke by Ferner Jacobsen og mange flere!

Lukk

Tilbehør

Les mer
Page

Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter, tilbud og invitasjoner til eksklusive arrangementer. Hver måned trekker vi èn vinner av et gavekort på 500,-

100 års erfaring

Med et bredt spekter av eksklusive merkevarer er målet vårt å være et av de ledende motehusene i Skandinavia. Gjennom 100 år har vi dyrket vår interesse for mote og tekstil, og bekledd menn og kvinner fra generasjon til generasjon. Med vår nettbutikk gjør vi vår ekspertise og vårt vareutvalg tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. Hos Ferner Jacobsen vil du som kunde bli satt i fokus og din personlige stil tatt vare på.

 

Velkommen til en hyggelig handel i butikk og nettbutikk!