En T-skjorte som får deg til å føle deg bra er en grunnstein i ethvert klesskap. Og er det så rart? Det må være det desidert mest allsidige plagget som finnes. Få frem din personlighet ved å velge en t-skjorte som reflekterer din stil, og hos oss finner du bare t-skjorter av den fremste kvalitet. Vi mener en t-skjorte ikke bare skal ta seg godt ut, den skal også føles god mot huden og være din trofaste følgesvenn. Gå for en basemodell, eller lek deg med farger og fasonger – valget er ditt. Kanskje er det nettopp et plagg fra Fair Trade Cashmere, Gant, Arnie Says eller en av våre mange andre merker som blir din nye favoritt?
Lukk

T-skjorter og topper

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter, tilbud og invitasjoner til eksklusive arrangementer. Hver måned trekker vi èn vinner av et gavekort på 500,-

100 års erfaring

Med et bredt spekter av eksklusive merkevarer er målet vårt å være et av de ledende motehusene i Skandinavia. Gjennom 100 år har vi dyrket vår interesse for mote og tekstil, og bekledd menn og kvinner fra generasjon til generasjon. Med vår nettbutikk gjør vi vår ekspertise og vårt vareutvalg tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. Hos Ferner Jacobsen vil du som kunde bli satt i fokus og din personlige stil tatt vare på.

 

Velkommen til en hyggelig handel i butikk og nettbutikk!