Skjorter er så absolutt ikke forbeholdt mannen! En skjorte med et feminint snitt bringer frem din indre gudinne og tar seg eksepsjonelt godt ut i jobbsammenheng. En skjorte kan kombineres med ulike bukser, skjørt og som et ytterplagg til favorittkjolen. Lek med kontraster eller hold det formelt – valget er ditt.

Komplimenter din personlige stil med høykvalitetsskjorter fra merker som Ralph Lauren, Gant, Holzweiler og en rekke andre. Kvalitet finner du her hos Ferner Jacobsen!

Lukk

Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter, tilbud og invitasjoner til eksklusive arrangementer. Hver måned trekker vi èn vinner av et gavekort på 500,-

100 års erfaring

Med et bredt spekter av eksklusive merkevarer er målet vårt å være et av de ledende motehusene i Skandinavia. Gjennom 100 år har vi dyrket vår interesse for mote og tekstil, og bekledd menn og kvinner fra generasjon til generasjon. Med vår nettbutikk gjør vi vår ekspertise og vårt vareutvalg tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. Hos Ferner Jacobsen vil du som kunde bli satt i fokus og din personlige stil tatt vare på.

 

Velkommen til en hyggelig handel i butikk og nettbutikk!