Kombiner en bluse med hvilken som helst underdel du finner i klesskapet – og du har et sofistikert og spennende antrekk. Hos Ferner Jacobsen vil du finne et spennende utvalg av bluser, både kortermede og langermede. Velg det materialet som passer deg best, eller ta en av hver. Du kan ikke gjøre feil, og du får garantert et plagg som ikke vil havne bakerst og glemt i klesskapet.

En uanstrengt, men pyntet look skaper du med den perfekte blusen. Snok gjennom vår nettbutikk for inspirasjon. Med kvalitetsmerker som Dante6, Arnie Says, Ralph Lauren og flere andre for å piffe opp ditt hverdagsantrekk.

Lukk

Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter, tilbud og invitasjoner til eksklusive arrangementer. Hver måned trekker vi èn vinner av et gavekort på 500,-

100 års erfaring

Med et bredt spekter av eksklusive merkevarer er målet vårt å være et av de ledende motehusene i Skandinavia. Gjennom 100 år har vi dyrket vår interesse for mote og tekstil, og bekledd menn og kvinner fra generasjon til generasjon. Med vår nettbutikk gjør vi vår ekspertise og vårt vareutvalg tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. Hos Ferner Jacobsen vil du som kunde bli satt i fokus og din personlige stil tatt vare på.

 

Velkommen til en hyggelig handel i butikk og nettbutikk!