Kortbukser en er sommerfavoritt med mange bruksområder. En shorts på tur, trening eller shopping når solen skinner gir kroppen flere sjanser til å snappe opp litt ekstra D-vitamin, og kjøler deg ned når solen skinner på sitt sterkeste. Shortsen kan også være et glimrende alternativ til skjørt, også på vinteren. I mellomsjiktet av bukser og skjørt henter shortsen det beste fra to verdener. Lek deg med materialer som dongeri, lin og bomull for en sval og moteriktig sommer. Sjekk ut produktene fra spennende merker som Cambio, Arnie Says, Gant og Holzweiler.
Lukk

Shorts

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter, tilbud og invitasjoner til eksklusive arrangementer. Hver måned trekker vi èn vinner av et gavekort på 500,-

100 års erfaring

Med et bredt spekter av eksklusive merkevarer er målet vårt å være et av de ledende motehusene i Skandinavia. Gjennom 100 år har vi dyrket vår interesse for mote og tekstil, og bekledd menn og kvinner fra generasjon til generasjon. Med vår nettbutikk gjør vi vår ekspertise og vårt vareutvalg tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. Hos Ferner Jacobsen vil du som kunde bli satt i fokus og din personlige stil tatt vare på.

 

Velkommen til en hyggelig handel i butikk og nettbutikk!