Piquetskjorter er et eksempel på at kjært barn har mange navn. Uansett om du kaller det piquet, piké, tennisskjorte eller polo – det er en kul skjorte som ser pyntet ut uten at den er ubehagelig. Mest kjent for å bli brukt i sport som tennis og golf, har skjortene nå blitt en storfavoritt av både kvinner og menn også utenfor sportsarenaen. Ta den i bruk på jobb eller på stranden, du kan ikke gjøre feil. Vi har selvfølgelig piquetskjorter fra både Ralph Lauren og Gant til dame.
Lukk

Piquè

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter, tilbud og invitasjoner til eksklusive arrangementer. Hver måned trekker vi èn vinner av et gavekort på 500,-

100 års erfaring

Med et bredt spekter av eksklusive merkevarer er målet vårt å være et av de ledende motehusene i Skandinavia. Gjennom 100 år har vi dyrket vår interesse for mote og tekstil, og bekledd menn og kvinner fra generasjon til generasjon. Med vår nettbutikk gjør vi vår ekspertise og vårt vareutvalg tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. Hos Ferner Jacobsen vil du som kunde bli satt i fokus og din personlige stil tatt vare på.

 

Velkommen til en hyggelig handel i butikk og nettbutikk!