Noe av det beste med å være kvinne når det kommer til klær, er kjolen! Bare sleng den på, og du er ferdig. Deretter kan du style som du vil. Kort, lang, søt eller elegant – enhver kvinne tar seg godt ut i en kjole. Hos oss finner du drømmekjolen til festen, bryllupet, strandturen eller arbeidsdagen. Bla deg gjennom vår nettbutikk for inspirasjon!

La beina få luft med et skjørt i de varmeste månedene. Dette allsidige plagget er et godt alternativ til buksen, og har enda flere bruksområder. Med en tykk strømpebukse kan de også anvendes året rundt. Mest populært er kanskje skjørt når dagene blir lenger og solen varmer som mest. Hos oss finner du både sporty, søte og tøffe underdeler. Bygg din personlige stil med skjørt fra spennende merker som oser av kvalitet.

Ferner Jacobsen tenker kvalitet i alle ledd. Vi har varer fra velkjente merker som Gant, Holzweiler, Cathrine Hammel, Max Mara og mange flere.

Lukk

Kjoler og skjørt

Les mer

Vil du vinne gavekort på 500 kr?
Meld deg på vårt nyhetsbrev for å være med i vår månedlige trekning, samt få nyheter, tilbud og invitasjoner til eksklusive arrangementer.