Noe av det beste med å være kvinne når det kommer til klær, er kjolen! Bare sleng den på, og du er ferdig. Deretter kan du style som du vil. Kort, lang, søt eller elegant – enhver kvinne tar seg godt ut i en kjole. Hos oss finner du drømmekjolen til festen, bryllupet, strandturen eller arbeidsdagen. Bla deg gjennom vår nettbutikk for inspirasjon!

La beina få luft med et skjørt i de varmeste månedene. Dette allsidige plagget er et godt alternativ til buksen, og har enda flere bruksområder. Med en tykk strømpebukse kan de også anvendes året rundt. Mest populært er kanskje skjørt når dagene blir lenger og solen varmer som mest. Hos oss finner du både sporty, søte og tøffe underdeler. Bygg din personlige stil med skjørt fra spennende merker som oser av kvalitet.

Ferner Jacobsen tenker kvalitet i alle ledd. Vi har varer fra velkjente merker som Gant, Holzweiler, Cathrine Hammel, Max Mara og mange flere.

Lukk

Kjoler og skjørt

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter, tilbud og invitasjoner til eksklusive arrangementer. Hver måned trekker vi èn vinner av et gavekort på 500,-

100 års erfaring

Med et bredt spekter av eksklusive merkevarer er målet vårt å være et av de ledende motehusene i Skandinavia. Gjennom 100 år har vi dyrket vår interesse for mote og tekstil, og bekledd menn og kvinner fra generasjon til generasjon. Med vår nettbutikk gjør vi vår ekspertise og vårt vareutvalg tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. Hos Ferner Jacobsen vil du som kunde bli satt i fokus og din personlige stil tatt vare på.

 

Velkommen til en hyggelig handel i butikk og nettbutikk!