Klesskapet vil ikke være komplett uten en god collegegenser. Fra gammelt av var dette et plagg forbeholdt trening eller en kveld på sofaen, men det har utviklet seg til å bli et trendplagg som kan kombineres med mange ulike stiler. Selvfølgelig tar den seg godt ut på treningsøkten, men det er vel så kult til et tyllskjørt eller en kort kjole. La deg inspirere med gensere collegegensere fra merker som Holzweiler, Max Mara, Theory og Ralph Lauren.

Lukk

College

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter, tilbud og invitasjoner til eksklusive arrangementer. Hver måned trekker vi èn vinner av et gavekort på 500,-

100 års erfaring

Med et bredt spekter av eksklusive merkevarer er målet vårt å være et av de ledende motehusene i Skandinavia. Gjennom 100 år har vi dyrket vår interesse for mote og tekstil, og bekledd menn og kvinner fra generasjon til generasjon. Med vår nettbutikk gjør vi vår ekspertise og vårt vareutvalg tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. Hos Ferner Jacobsen vil du som kunde bli satt i fokus og din personlige stil tatt vare på.

 

Velkommen til en hyggelig handel i butikk og nettbutikk!