En god cardigan er en av de mest allsidige plaggene du kan handle. En favoritt, uansett om modellen du velger er kort, lang, tykk eller tynn. Ta på deg ditt favorittantrekk og topp det med en deilig og varm cardigan når været er av den kjølige typen.

Hos Ferner Jacobsen finner du cardigans fra kvalitetsmerker i ulike stiler. Du finner din nye favorittcardigan fra Max Mara, Arnie Says, Fair Trade Cashmere, Cathrine Hammel og mange flere merker i vår nettbutikk.

Lukk

Cardigan og jakker

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter, tilbud og invitasjoner til eksklusive arrangementer. Hver måned trekker vi èn vinner av et gavekort på 500,-

100 års erfaring

Med et bredt spekter av eksklusive merkevarer er målet vårt å være et av de ledende motehusene i Skandinavia. Gjennom 100 år har vi dyrket vår interesse for mote og tekstil, og bekledd menn og kvinner fra generasjon til generasjon. Med vår nettbutikk gjør vi vår ekspertise og vårt vareutvalg tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. Hos Ferner Jacobsen vil du som kunde bli satt i fokus og din personlige stil tatt vare på.

 

Velkommen til en hyggelig handel i butikk og nettbutikk!