Blazeren er ikke forbeholdt herregarderoben. En kul blazer kan brukes til alle tenkelige antrekk - så anvendelig er dette plagget. Både slitte jeans og skreddersydde kjoler får et løft i kombinasjon med en stilig blazer. Dette er et plagg som kommer i alle mulige fasonger, stiler og farger for å matche din personlige look. Hos Ferner Jacobsen finner du førsteklasses blazere fra merker som Max Mara, Arnie Says, Ralph Lauren og mange fler. Med en blazer i garderoben er et sofistikert og kult antrekk aldri langt unna.
Lukk

Blazer

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter, tilbud og invitasjoner til eksklusive arrangementer. Hver måned trekker vi èn vinner av et gavekort på 500,-

100 års erfaring

Med et bredt spekter av eksklusive merkevarer er målet vårt å være et av de ledende motehusene i Skandinavia. Gjennom 100 år har vi dyrket vår interesse for mote og tekstil, og bekledd menn og kvinner fra generasjon til generasjon. Med vår nettbutikk gjør vi vår ekspertise og vårt vareutvalg tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. Hos Ferner Jacobsen vil du som kunde bli satt i fokus og din personlige stil tatt vare på.

 

Velkommen til en hyggelig handel i butikk og nettbutikk!