Church’s er en britisk skoprodusentet som solgte sine første sko allerede i 1873. Church’s er i verdenstoppen for sine håndlagde produkter og leverer av ypperste kvalitet. Ferner Jacobsen er stolt forhandler av dette tradisjonelle merket med sin rike historie. Familietreet til Church strekker seg tilbake til 1675 når Stone Church, bedriftets skaper, ble født i Northampton. Byen har alltid vært kjent for lær- og skoindustri, og kunnskap ble ført videre fra generasjoner til generasjoner. Det samme gjelder dette familieeide merket som har blitt overført fra generasjon til generasjon. Fottøyet fra Church blir fortsatt designet og produsert i Northampton, men i dag eies skofabrikken av Prada.
Lukk

Church

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter, tilbud og invitasjoner til eksklusive arrangementer. Hver måned trekker vi èn vinner av et gavekort på 500,-

100 års erfaring

Med et bredt spekter av eksklusive merkevarer er målet vårt å være et av de ledende motehusene i Skandinavia. Gjennom 100 år har vi dyrket vår interesse for mote og tekstil, og bekledd menn og kvinner fra generasjon til generasjon. Med vår nettbutikk gjør vi vår ekspertise og vårt vareutvalg tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. Hos Ferner Jacobsen vil du som kunde bli satt i fokus og din personlige stil tatt vare på.

 

Velkommen til en hyggelig handel i butikk og nettbutikk!