CASHMERE CABLE KNIT TRUFFLE

Polo Ralph Lauren Herre
Flere detaljer
Ikke på lager
2533602
Varen er tilgjengelig i følgende butikker:

Polo Ralph Lauren strikkegenser i lysebrun. Modellen har rund, ribbestrikket hals og er i nydelig kabelstrikk. I deilig cashmere som kjennes deilig på kroppen og sitter perfekt på kroppen.

Passform: Regular Fit

Fremstilt av 100% cashmere.

Kun håndvask med lav temperatur og mild såpe. Helst Milo. 

Hos Ferner Jacobsen får du alltid 15% bonus på alle kjøp av ordinære varer. Denne bonusen kan du opptjene og bruke i våre butikker, eller på nett. Opptjen bonus ved å oppgi ditt telefonnummer i alle våre butikker. Ved netthandel på www.fernerjacobsen.no vil du opptjene bonus automatisk når du er logget inn.

Registrer din konto her!

Dersom du har handlet i butikk er du nødt til å registrere deg og følge instruksjonene videre. Du kan velge å benytte din bonus ved din neste handel eller spare den. Opptjent bonus har gylidghet på 12 måneder. Husk å benytt deg av din bonus innen fristen. Les alle medlemsvilkår ved å trykke her. 

Handler du f.eks for 5000,- vil du få 750,- til gode hos Ferner Jacobsen. Velkommen til en hyggelig handel!

Ralph Lauren Corporation er en global leder innen design, markedsføring og distribusjon av premium livsstilsprodukter i fem kategorier, inkludert klær, tilbehør, hjem, dufter og gjestfrihet. I mer enn 50 år har Ralph Laurens omdømme og særegne image blitt kontinuerlig utviklet på tvers av et voksende antall produkter, merker og internasjonale markeder. Selskapets merkenavn, som inkluderer Ralph Lauren Collection, Ralph Lauren Purple Label, Polo Ralph Lauren, Double RL, Lauren Ralph Lauren, Polo Ralph Lauren Children, Chaps og Club Monaco, utgjør blant andre en av verdens mest anerkjente familier. av forbrukermerker. Vi tror at vår globale rekkevidde, bredde av produkttilbud og flerkanalsdistribusjon er unik blant luksus- og klærbedrifter. Vi reflekterer et særegent amerikansk perspektiv og har vært en innovatør innen ambisjonell livsstilsmerke og tror at vi, under ledelse av den internasjonalt anerkjente designeren Ralph Lauren, har hatt en betydelig innflytelse på måten folk kler på og måten mote blir annonsert og feiret gjennom verden. Vi kombinerer forbrukerinnsikt med vår design, markedsføring og bildebehandlingskompetanse som vi kan tilby, sammen med våre lisenser allianser, brede livsstils produktkolleksjoner med en enhetlig visjon. Sjekk ut Polo Ralph Lauren hos Ferner Jacobsen.

Mer informasjon

Levering:
  • Rask levering på 0-5 dager
  • Gratis frakt på ordre over 999,-
  • Klikk og hent i tilgjengelig butikk
Betaling:
  • Betal nå, betal senere eller del opp betalingen din
  • Betal med VIPPS, Klarna eller Visa/Mastercard.
Retur:
  • Åpent kjøp i 14 dager
  • Gratis retur
  • Kan returneres i butikk

Vil du vinne gavekort på 500 kr?
Meld deg på vårt nyhetsbrev for å være med i vår månedlige trekning, samt få nyheter, tilbud og invitasjoner til eksklusive arrangementer.