Hos Ferner Jacobsen finner du er en rekke sportslige produkter fra Calvin Klein Performance. CALVIN KLEIN er et globalt livsstilsmerke som eksemplifiserer dristige, progressive idealer og en forførende, og ofte minimal, estetisk. Calvin Klein ønsker å inspirere publikum med slående design for å tenne sansene. På den andre siden er Calvin Klein også kjent for sitt minimalistiske design. Calvin Klein ble grunnlagt i 1968, og fortsetter å være en kulturell katalysator over hele verden. Calvin Klein Performance omfavner sport og fashion, og tilbyr et spekter av activewear du både kan trene i og slappe av i. Sjekk også ut CK Underwear og Calvin Klein.
Lukk

Calvin Klein Performance

Les mer
 • Kategori

  Herreavdelingen 16 varer
   Nyheter 15 varer
   Gensere 2 varer
    Hettegenser 2 varer
   T-skjorter 1 vare
    Kortermet 1 vare
  Dameavdelingen 5 varer
   Nyheter 5 varer
   Gensere 1 vare
    College 1 vare
   Kjoler og skjørt 1 vare
    Kjoler 1 vare
   T-skjorter 2 varer
    Kortermet 2 varer
  Sport og fritid 30 varer
   Klær 31 varer
    Til trening 29 varer
    Til fritid 2 varer
 • Størrelse

 • Kjønn

Page

Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter, tilbud og invitasjoner til eksklusive arrangementer. Hver måned trekker vi èn vinner av et gavekort på 500,-

100 års erfaring

Med et bredt spekter av eksklusive merkevarer er målet vårt å være et av de ledende motehusene i Skandinavia. Gjennom 100 år har vi dyrket vår interesse for mote og tekstil, og bekledd menn og kvinner fra generasjon til generasjon. Med vår nettbutikk gjør vi vår ekspertise og vårt vareutvalg tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. Hos Ferner Jacobsen vil du som kunde bli satt i fokus og din personlige stil tatt vare på.

 

Velkommen til en hyggelig handel i butikk og nettbutikk!