Hos Ferner Jacobsen finner du er en rekke sportslige produkter fra Calvin Klein Performance. CALVIN KLEIN er et globalt livsstilsmerke som eksemplifiserer dristige, progressive idealer og en forførende, og ofte minimal, estetisk. Calvin Klein ønsker å inspirere publikum med slående design for å tenne sansene. På den andre siden er Calvin Klein også kjent for sitt minimalistiske design. Calvin Klein ble grunnlagt i 1968, og fortsetter å være en kulturell katalysator over hele verden. Calvin Klein Performance omfavner sport og fashion, og tilbyr et spekter av activewear du både kan trene i og slappe av i. Sjekk også ut CK Underwear og Calvin Klein.
Lukk

Calvin Klein Performance

Les mer
 • Kategori

  Herreavdelingen 32 varer
   Salg 8 varer
    Salg 30% 8 varer
   Til trening 23 varer
   Yttertøy 1 vare
   Gensere 3 varer
    Vest 1 vare
    Hettegenser 1 vare
    Cardigan og jakker 1 vare
   T-skjorter 6 varer
    Kortermet 6 varer
   Shorts 1 vare
  Dameavdelingen 23 varer
   Salg 1 vare
    Salg 30% 1 vare
   Nyheter 1 vare
   Til trening 18 varer
   Yttertøy 1 vare
   Gensere 2 varer
    College 1 vare
    Hettegenser 1 vare
   Kjoler og skjørt 2 varer
    Kjoler 2 varer
   T-skjorter og topper 4 varer
    Kortermet 3 varer
    Topper 1 vare
 • Størrelse

 • Kjønn

Page

Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter, tilbud og invitasjoner til eksklusive arrangementer. Hver måned trekker vi èn vinner av et gavekort på 500,-

100 års erfaring

Med et bredt spekter av eksklusive merkevarer er målet vårt å være et av de ledende motehusene i Skandinavia. Gjennom 100 år har vi dyrket vår interesse for mote og tekstil, og bekledd menn og kvinner fra generasjon til generasjon. Med vår nettbutikk gjør vi vår ekspertise og vårt vareutvalg tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. Hos Ferner Jacobsen vil du som kunde bli satt i fokus og din personlige stil tatt vare på.

 

Velkommen til en hyggelig handel i butikk og nettbutikk!