Valentinesgaver til han og henne

 

Kjærlighetens dag har tatt Norge med storm og vi syns det er ekstra hyggelig å overraske med en liten gave denne dagen. Har du en kjæreste, venn eller en forelskelse du vil rekke en oppmerksomhet til når datoen viser 14 februar? Her er valentinesgavene som garantert vil sjarmere den du er glad i.

 

 

Undertøy:

Undertøy er alltid en slager å gi til valentines, og i år går vi for gaver som oser av komfort og kvalitet. Deilige morgenkåperpyjamaser og tøfler er alltid store gavefavoritter. Vi har også boksere til herre fra Saxx som med den innovative "BallBark Pouchen" gir den mest behaglige opplevelsen.

 

 

Til han:

 

 

 

Til henne:

 

 

 

Tilbehør:

Vi får aldri nok av tilbehør som caps, solbriller og skjerf. Disse er enkle å variere i uttrykk etter sesong og anleding, og setter et personlig preg på ethvert antrekk. Et par fine sko eller en delikat veske vil også alltid være en sikker vinner hos damene. Sliter du med å finne en passende gave er en klokkeholder eller en toalettmappe i skinn den perfekte gaven til en som har alt!

 

 

 

 

 

Til han:

 

 

 

Til henne:

 

 

 

Til trening:

Er din kjære av den sporty typen kan et nytt treningssett være midt i blinken. Calvin Klein Performance og Tommy Sport byr på spreke farger i gode kvaliteter som booster motivasjonen og sørger for at treningsgleden varer lenge. Liker dere å gå skiturer sammen har både Skidress og Fusalp tilbehøret som oppfordrer til romantiske turer på hytta i vinter.

 

 

Til han:

 

 

 

 

Til henne: