Hvordan bytte julegavene?

Nå er det endelig (snart) jul igjen! Hos Ferner Jacobsen starter julehandelen tidlig. Som tidligere nevnt anbefaler vi alle med å være tidlig ute å handle julegaver. Da er det mindre trykk på nett og i butikk. Rettighetene er de samme allerede, full bytterett til 08.01.2022. Uansett hva du ønsker deg eller vil gi bort, blir julegavene pakket pent inn. Vi spanderer eksklusivt papir og sparer deg for mye tid. I tillegg opptjener du 15% bonus på alle gaver, slik at du også kan unne deg selv noe fint under treet. 

Velkommen til en hyggelig julehandel hos Ferner Jacobsen. 

 

Er julen allerede over og du må bytte en gave?  

Har du fått en julegave fra butikk følger det som regel med byttelapp. Ta med byttelapp og gaven til din nærmeste Ferner Jacobsen (Fredrikstad eller Oslo). Her kan du velge å bytte størrelse, farge eller i en annen vare. Dersom du ikke finner noe vil du få en tilgodelapp på beløpet, som varer i 12 mnd. Tilgodelapper kan ikke brukes på salgsvarer. 

 

Har du mottatt en gave som er kjøpt på nett? Hør med gavegiver om den er kjøpt hos oss. Sjekk deretter prislappen på produktet om den har et lite "FJ"-klistremerke over seg. Dette fungerer i praksis som en byttelapp. Ta med gaven til din nærmeste Ferner Jacobsen (Fredrikstad eller Oslo). Her kan du velge å bytte størrelse, farge eller i en annen vare. Dersom du ikke finner noe vil du få en tilgodelapp på beløpet, som varer i 12 mnd. Tilgodelapper kan ikke brukes på salgsvarer. 

Bor du langt unna og ønsker å returnere varen via post? Hør med gavegiver om de fortsatt har returlappen. Benytt gjerne denne, og returner til nærmeste postkontor/post i butikk. Dersom du ønsker å gjennomføre et bytte eller motta en tilgodelapp må du selv kontakte oss på mail@ferner.no. Ellers vil tilgodelapp gis til gavegiver. 

Dersom du er innenfor fristen på 14/15 dager vil gavegiver krediteres ved mottak. 

Har du ikke returlapp kan du følge stegene her for å returnere. Husk å oppgi "ordrenummer" eller "julegave" som referanse. 

 

Dersom du leverer returen etter 08.01.2022 er det nok ikke sikkert vi godtar returen. Dette avgjøringsgrunnlaget foreligger hos oss.