Ute i siste liten? 3 julegavetips til henne

Har hun alt hun trenger, og mer til? Duftlys og nye håndklær kan bli kjedelig å gi bort i lengden. Vi gir deg tre smarte og omtenksomme gavetips til kjæresten, mamma, tante, søsteren eller venninnen.

Det er en kjent sak at kvinner ofte har det med å bli glad for det meste – dessuten finnes det utrolig mange ting man kan gi bort som faller i smak. Er du lei av å saumfare butikkene for sminke, ansiktspleie eller «noe til hjemmet»? Ved å gi bort én eller flere av disse alternativene, kan du renvaske samvittigheten din for det kommende året.1. Hansker som varmer

Hansker, eller votter, er et stilrent, klassisk og elegant tilbehør som passer til ethvert antrekk en kvinne kan ha på seg. Dessuten er det uten tvil en uovertruffen bruksverdi gjennom vinteren. Har hun allerede ett eller flere par, er et par nye hansker eller votter fremdeles et velegnet valg; det er aldri å forakte å ha flere par å velge mellom – avhengig av temperatur og anledning.

Hos Ferner Jacobsen finner du både hansker og votter i mange ulike prisklasser til den stil- og kvalitetsbevisste dame. Vi har det varmende tilbehøret som passer til de mer formelle anledningene, så vel som flotte alternativer til hverdags.


2. En ny vår med nye sneakers

Desember er utvilsomt feil måned for å gå med nye sneakers. Nettopp derfor bør du gi det bort i julegave! Når snøen takker for seg og gatene ryddes for salt og grus, er det ingenting som slår følelsen av å ha et par box fresh joggesko ventende på en i garderoben. Vinteren er mørk og lang, og et par nye sko kan være akkurat den gulroten hun trenger for å karre seg gjennom de kalde månedene.

Er du i det oppfinnsomme hjørnet, kan du også vurdere å skrive noen hint om hva hun er i ferd med å åpne, på et kort du legger ved innpakningen. Kanskje er det også en hyggelig gest å nevne hva du gleder deg til å ta henne med på, den dagen hun skal innvie julegaven sin?

Se gjerne gjennom våre stilfulle sneakers fra både norske og utenlandske merker.


3. Gavekort til den kresne

Det skal ikke alltid være lett å vite hva som vil falle i smak – og hva som havner tilbake i butikkhyllene i bytte mot en tilgodelapp. Mangler du julegave til en kvinne hvis preferanser er vanskelig å spå? Da kan et gavekort være en vel så kjærlighetsfull julegave. Du slipper å tråle gjennom butikk etter butikk, mens hun slipper å late som om hun blir glad for noe hun egentlig ikke liker. Det er en komplett vinn-vinn-situasjon!

Vi har gavekort i alle ulike prisklasser – selvfølgelig akkompagnert av et enormt sortiment klær, sko, smykker og tilbehør, hvor hun er garantert å finne sitt nye favorittplagg.


Alltid dekorativ gaveinnpakning

«Det lille ekstra» ligger i innpakningen. Hos Ferner Jacobsen tilbyr vi oss alltid å pakke inn dine julegaver i vår flotteste innpakning. Velkommen til en hyggelig og stemningsfull julehandel hos oss! Du finner våre butikker i Stortingsgaten i Oslo, i Snarøyveien på Fornebu og i Nygaardsgata i Fredrikstad. God jul!