Tips til romjulen – Hva skal man ha på seg?

Hvis påsken er «den stille uke», må romjulen sies å være «den travle, men likevel stille uke». Å mikse avslapping med juleselskap kan være litt av et saktegående maraton. Hva pakker man med seg i baggen, og hva har man egentlig på seg i romjulen?


Alltid pysj

Pysj er et must i romjulen! Har du ikke en fin og deilig pysj i klesskapet, er førjulstiden en praktfull tid for å gå til anskaffelse av en. Å leve dag etter dag kun iført pysjen er toppen av kos for mange. Da er det jo ekstra hyggelig at pysjen er av gode materialer og ikke er helt utvasket. Du finner flust av deilige, myke pysjer hos Ferner Jacobsen!


Røde klær, for snart er du lei

Bruk julegensere, røde hårbånd, røde skjorter og alt annet av røde ting du har i garderoben din! Om bare et par uker vil du ha fått nok av alt som er rødt, grønt og glitrende. Bruk farger og alt du ikke pleier å bruke, fordi alt er lov i julen – ikke minst på nyttårsaften.


Løse plagg er behagelig

Jo nærmere nyttårsaften er, desto mer oppblåst kjenner de fleste seg. Mange uker med julebord, juleselskaper og julemat gjør sitt for kroppen, og de færreste kjenner seg «on top of their game». Sørg for at du har noen penklær som ikke er alt for tettsittende, det kan være behagelig også for fordøyelsen.


Anvendelige plagg

Skal du farte mye frem og tilbake i romjulen, er det slitsomt å ha mye å drasse på. Det kan derfor være en lur idé å ta med seg plagg som kan brukes til mange forskjellige formål. Ta for eksempel med deg nok strømpebukser og kjoler. På den måten kan du enkelt kle deg pent i ulike selskaper, samtidig som det fremdeles er et behagelig og avslappende antrekk så fort du har trukket over deg en hettegenser eller ullgenser.


Lue og votter

De fleste snakker varmt om hvor mye de gleder seg til å gå lange turer mellom slagene i julen. Og like lett er det å bli liggende på sofaen. Det er kaldt og surt ute, og man har kanskje ikke gode nok klær for den stive kulingen. Gjør dørstokkmila hakket kortere ved å skaffe deg varme, gode votter og en kul lue!


Gavekort på Ferner Jacobsen

Et lite gavekort fra Ferner Jacobsen tar opp så godt som ingen plass i bagasjen, men kan til gjengjeld gi deg masse glede! Har du ikke et for hånden, kan du også ta med lommeboken din. Pakk det med deg og ta turen innom en av våre butikker i Oslo, Fredrikstad eller på Fornebu for en hyggelig romjulshandel. Kanskje fikk du ikke det du ønsket deg til jul? Nå har du sjansen til å la alle drømmer gå i oppfyllelse!