Tidløse klassikere fra Julie Josephine

På evig jakt etter den perfekte hvite t-skjorten - den med perfekt snitt og de riktige skjæringene, laget i den mykeste italienske bomullen - tok Julie Josephine Blystad saken i egne hender. Og med det så merket Julie Josephine dagens lys i 2016.

 

«Vår visjon er å tilby klassiske basevarer som har forseggjorte detaljer, er tidløse og av høy kvalitet» sier Julie Josephine. De plaggene som du alltid finner i klesskapet, og som kan brukes gang på gang til alle anledninger. De tidløse klassikerne med en ny vri som møter de ulike behovene i det moderne livet. Med fokus på passform, kvalitet og holdbarhet er dette nøkkelplaggende i garderoben du ikke klarer deg uten.

 

 

"Agnes" fra Julie Josephine, finn den her

I dag finner du alt av singleter, t-skjorter og skjorter i kolleksjonen. T-skjortene Agnes og den langermede Andrea er lojale baseplagg du lett kan bygge opp resten av garderoben din rundt. Med det mykerste innerst kan du enkelt variere mellom overdeler og jakker, og de er like fine til bukser og skjørt.

 

Skjorten er trolig det mest pålitelige plagget du har i skapet. Invester i en skjorte av god kvalitet og som er tilpasset deg og din fasong - og den skal gjerne være litt crisp! Fra Julie Josephine finner du skjorter med hvert sitt unike uttrykk - gå for en skjorte som komplementerer din personlige stil, og du har en ny favoritt som vil vare i lang tid fremover. 

 

"Frida" fra Julie Josephine, finn den her

Nytt av året er skjorten Frida. Med romslig passform, lett puffede ermer og skjult mansjett er dette en allsidig skjorte du kan bruke både på jobb og til fest. Bruk den med et par penbukser for en tradisjonell look. For en mer avslappet stil kan du style den med jeans og sneakers

 

Julie Josephine har også den perfekte t-skjorten til herre. Felix er en klassisk roundneck med en avslappet passform. Med sin enkelhet i en myk kvalitet er dette et essensielt plagg som har uendelige bruksmuligheter.

"Felix" fra Julie Josephine, finn den her

 

Husk å følge oss i sosiale medier for å holde deg oppdatert på flere nyheter fra Julie Josephine.

 

 

Se vårt utvalg av Julie Josephine her: