Simo Zbiri x Atelier Munro

Simo Zbiri x Atelier Munro

Atelier Munro presenterer sin nyeste ambassadør. Den franske restauratøren, sommelieren og  vinkjenneren, Simo Zbiri. Han er et levende bevis på at en kresen smak for de finere tingene i livet kan arves. I fotsporene til sin dresskledde og avdøde far, har han blitt en egen gentlemanm. Med en dyp kunnskap om og takknemlighet for klassisk stil. Ved å kle seg pent vil man også oppnå respekt av andre, mener Zbiri. Les hele intervjuet her

Fra å vokse opp som en tenåringsurfer på strendene i Marokko, flyttet Zbiri seg til restaurant- og vinbransjen i Nederland, og ble til slutt en erfaren vinkelner. Han er mest kjent for å være banebrytende for den naturlige vinstilen, og skaper to av de første virksomhetene i sitt slag i Amsterdam. I den tidelige fasen av pandemien, flyttet Zbiri til Sørvest-Frankrike for å utforske alle aspekter av vindyrking. 

 

Samarbeid om vin og målsøm

Atelier Munro og Simo Zbiri streber begge etter den beste kvaliteten i hvert sitt felt. "Ekstraoridnære håndverk" var fellesnevneren som utløse samarbeidet mellom de to partnerne. Med ekspertise for både stil og vin var Zbiri et naturlig valg for Atelier Munro.

Deres begrensede utgave av vin kommer fra Domaine La Tucayne i Saint Sardos, Frankrike. En naturlig blanding av viognier, chardonnay og sauvignon Blanc, med blomster- og sitrusnoter. Vinen blir beskrevet som aromatisk og intens ved første smak, for å så bli friskere i munnen. 

I tilegg til samarbeidet om Limited-Edition vinen har de laget en egen kolleksjon du kan bestille hos Ferner Jacobsen. Bestill time til målsøm her.  En blanding av raffinerte og stilige plagg, der hver eneste detalj er designet av Zzbiri selv - for å gjenspeile hans distinkte stil og kjærlighet til skreddersøm.

Gjør ferdig dine målsydde klær på forhånd

På Atelier Munroe sine hjemmesider kan du enkelt ferdigstille dine skjorter, dresser, bukser, jakker, sko eller tilbehør før du tar turen til Ferner Jacobsen. I butikk vil en rådgiver hjelpe deg å tilpasse bestillingen til din kropp, før vi bestiller den for deg. Etter 3-4 måneder er den klar til henting.

Vi sees!