Seiltøy som sikrer et stilfullt seilas

North Sails, Sebago og Sail Racing er blant de mest populære merkene innen seiltøy. Klærne er både stilsikre, varme og slitesterke – akkurat slik seiltøy skal og bør være.

For deg som er mye i båt er det en selvfølge at klærne må være av god kvalitet og passe til skiftende vær. Ute på de syv hav vil du kunne nyte godt av å ha valgt klesmerker med kvalitetsstempel fra både gamle sjøulker og moteløver. 


Sebago

Få båt- og seilersko er mer ikoniske enn Docksides fra Sebago. Siden 1949 har de spesialisert seg på kvalitetssko som er uunnværlige når du setter føttene på en båt. Sålene er laget for å gi godt grep på våte dekk. Skoene har siden starten, og blir fortsatt, sydd for hånd. Sko fra Sebago er alltid av kvalitet og tilpasser seg enhver fot.

I tillegg til mokasiner som er det folk flest forbinder med Sebago, har de i tillegg utformet stilsikre støvletter og pensko for menn. Likevel kan man si at seiling ligger så dypt forankret i deres DNA at det kan være vanskelig å forbinde merket med noe annet enn fritids- og båtsko. Når de ikke lager sko, støtter de idretten ved å sponse regattaer og er offisiell sponsor av det amerikanske seilerlandslaget. Du kan uansett ikke velge feil om du går for et par Sebago når du skal stige ombord i en båt i sommer.


North Sails

Kan verdens største produsent av båtseil også produsere klær? Klart de kan! North Sails kolleksjoner gir sjøelskere slitesterke og moderne antrekk, spesielt tilpasset båtlivet.

North Sails er et selskap med tradisjoner. Grunnlagt i 1957 av den olympiske gullmedaljøren og seileren Lowell North, ligger vinnerinstinktet dypt forankret i selskapet. De strekker seg alltid litt lenger – en verdi man finner igjen i deres kolleksjoner. Dette er klær som passer like godt for landkrabber som erfarne sjøfolk, og for fritidsaktiviteter så vel som ute på tøffe seilas.

Grunnet North Sails nære tilknytning til havet tar de også ansvar for å bevare det for fremtidige generasjoner. Deler av inntektene fra deres kolleksjoner går til organisasjoner som jobber for å rense havene våre, i tillegg til at de tar i bruk ny teknologi og innovative ideer for å holde deres karbonavtrykk til et minimum.


Sail Racing

Med Gore-Tex og Thermalite som våpen har Sail Racing erobret seiltøyets verden. De har siden 1977 laget klær utviklet for seiling og har i løpet av den korte tiden oppnådd stor respekt i bransjen. Klærne er perfekt for alle som liker å tilbringe tid på vannet, uavhengig av om du er ekspert eller bare har en venn med båt. Grunnet nøye gjennomtenkt materialvalg holder du deg tørr og varm uten at de føles tunge å ha på. I tillegg til å se bra ut er de laget for å ivareta maksimal bevegelsesfrihet.

Med et nautisk utseende vil du få en sporty og trendy look som også holder vannet ute under ekstreme forhold. Fra polo-skjorter til dunvester – når det gjelder båtliv, vet du at du kan stole på Sail Racing.


Handle seiltøy hos Ferner Jacobsen

Hos Ferner Jacobsen har vi klær for alle som trives på havet eller bare har en forkjærlighet for sporty mote. Hva med en deilig lue fra Sail Racing, klassiske seilersko fra Sebago eller en jakke fra North Sails? De stiligste plaggene til de syv hav finner du hos oss.