Privat shopping hos Ferner Jacobsen

 

Hos Ferner Jacobsen tilbyr vi privat shopping hvor du kan booke deg en time med en av våre rådgivere for å sikre deg den beste kundeopplevelsen. Her kan du handle i fred og ro, og få rådgiving og veiledning etter ønske. En time med en av våre rådgivere er skreddersydd for å imøtekomme dine individuelle behov.

 

Privat shopping kan bookes både i og utenfor ordinære åpningstider, og tidvis også på lørdager.

 

I dag, grunnet COVID-19 og smittevern, er det veldig viktig at vi alle holder avstand. Da kan privat shopping være en god løsning da du kan bestille en time utenfor våre ordinære åpningstider og unngå å møte på andre kunder under timen din!

 

 

Våre rådgivere:

 

Bente Aas-Engelstad

Bente har mer enn 20 års erfaring med arbeid innen fashion. Hun er opprinnelig utdannet som revisor fra Copenhagen Business School, men har siden hun var barn egentlig vært med interessert i mote og klær enn i å arbeide med tall. Før hun kom til Ferner Jacobsen for snart to år siden jobbet Bente mange år som Country Manager for Tommy Hilfiger i Norge. "Det beste med å jobbe med salg er fornøyde kunder," sier Bente. Stil handler om personlighet, og klær kan kombineres på mange forskjellige måter. Det er ofte samspillet mellom kunden og rådgiveren i butikk som ender opp med et godt resultat. "Det beste ved å være personlig rådgiver er når jeg får lov til å utfordre kunden, og vi sammen finner et nytt uttrykk! Jeg er glad i farger og mønster, og har en klassisk stil med min egen twist."

 

Ta kontakt med Bente på: 908 28 118 / bente@ferner.no

 

 

Chris Eirik Nikolaisen

Chris har over ti års erfaring fra klesbransjen. Han startet sin karriere i hjembyen Ålesund i 2008, og har siden 2012 vært hos Ferner Jacobsen hvor han er en del av innkjøpsteamet på herre. Chris har også vært styremedlem i Young Retailers i mange år, og hans store interesse for klær og mote, sammen med hans kunnskap og ekspertise, sikrer deg en fullverdig handleopplevelse da han følger det helt ned på detaljnivå. "Klær sier mye om en person, og ingenting er som å bidra til å skape et uttrykk som representerer kundens personlighet," sier Chris. Han beskriver sin egen stil som pen-casual, og har en forkjærlighet for alt som er blått eller jordfarget. Sammen med deg vil Chris hjelpe deg å skape ditt personlige uttrykk.

 

Ta kontakt med Chris på: 926 46 691 / chris@ferner.no

 

 

 

Kjersti Jensen

Kjersti er innkjøpsansvarlig og butikksjef i vår butikk i Fredrikstad. Her har hun vært i 20 år, og kjenner både kundene og markedet godt. Hun tror på den personlige kunderelasjonen, og at den tidløse moten vil fortsette å være både levedyktig og bærekraftig. "Det beste som finnes er fornøyde kunder!" sier Kjersti, og dedikerer gjerne sin tid til deg for at du skal gå ut av butikken med plagg som du kan ha glede av i mange år fremover.

 

Ta kontakt med Kjersti på: kjersti@ferner.no

 

 

Ønsker du målsydd dress til bryllup?

Les mer om målsøm og book din tid her.