På tide å hilse sensommeren velkommen

Selv om mange ser frem til høsten og all den fine moten den bringer med seg, er sensommeren en fin tid for å kunne ri av den siste bølgen med varme temperaturer. En kombinasjon av luftige, lette og litt lunere plagg som fremhever de gylne tonene du har opparbeidet deg gjennom sommermånedene, vil få deg til å se helt fantastisk ut.

For sommeren er på hell, enten du vil eller ei. Dagene blir kortere og temperaturene synker. Brunfargen mister gradvis taket, og den intense grønne fargen på trærne går sakte over i gule, brune og røde nyanser. Det hviler en helt egen stemning over dagene som kommer, og det er på tide med noen utskiftninger i klesskapet. Her får du noen tips til hvordan du kan kle deg best mulig for sensommeren.


Klassiske jeans og bukser

De synkende temperaturene betyr at jeans og langbukser må frem igjen. Det trenger ikke være negativt, for med de tidløse buksene fra Ralph Lauren vil figuren din bare fremheves ytterligere med god støtte og passform.

Skulle tanken på jeans gjøre deg litt klam, vil et par ankellange chinos gjøre nytten. Her får du også mulighet til å vise frem litt farge på bena. Match med et par freshe sneakers på føttene, så viderefører du sommerlooken på en uanstrengt måte.


«Leather weather»

Skinn er alltid en suksess og ser råbra ut på de fleste. Både bikerjakker, store jakker, smale og løse skinnbukser er enkelt å matche med så og si alt. Skinn kan brukes både ved formelle anledninger og i mer avslappede lag – det kommer helt an på hvordan du styler det. Ta på deg en lett, hvit bluse eller crispy skjorte som fremhever brunfargen din, eller en knallfarget strikkegenser, så er du klar for det meste.


Det lille ekstra

Gi deg selv en ekstra glødende finish ved å bruke gullfargede smykker. Smykkene fra Santai er diskret og delikate, og kommer med søte budskap som du kan gi til deg selv eller andre. Kombiner dem med pumps eller sandaler, og en ny veske til laptopen i en spennende farge som setter prikken over i’en på en hvilken som helst look.


Kjølige skygger

Det er som regel fortsatt gode muligheter for å bruke sommerkjoler, så lenge du husker å ta med deg en genser eller jakke. Knytt en denimjakke rundt livet for en avslappet fremtoning, eller heng en lys blazer over skuldrene i mer formelle settinger for å lune litt når kvelden kommer.

En strikkegenser kan du kombinere med alt, og sammen med et skjørt vil du kunne fortsette å vise frem bare legger. Smør deg inn med fuktighetskrem som inneholder litt skimmer, så vil du gløde om kapp med aftensolen.


Forbered deg på høst

Det er ikke for tidlig å sikre seg høstens fine garderobe. Butikkene tar stadig inn typiske høstplagg som innbyr til litt «lag-på-lag action», og fargepaletten blir gradvis mørkere.

Dessuten – hva er vel kjedeligere enn å stå på dørterskelen og se ut på høstregnet som øser ned klar for å ødelegge tøyskoene dine, uten at du har somlet deg til anskaffelse av et par støvler? Hos oss finner du regnstøvler som lar deg beholde stilen til tross for dårlig vær, og er perfekte sammen med de supertrendy ryggsekkene fra Rains!