Når sport møter mote: Tommy Sport og CK Performance

Sporty mote har kommet for å bli, og når vi snakker om athleisure må Tommy Sport og CK Performance nevnes i samme åndedrag. To merker som forener mote og sport på en sømløs og stilfull måte.

En sunn livsstil er i vinden som aldri før. Vi driver med yoga, spiser sunt og velger treningsklær til enhver anledning.

Athleisure er ikke noe nytt, og trenden vil sannsynligvis være en del av motebildet i en eller annen form i all fremtid. Tenk treningstights, joggesko og hettegensere – plagg som enkelt kan kombineres med resten av garderoben for en sporty og moteriktig stil. Her stiller Tommy Sport og CK Performance sterkt på pallen over merker som har omfavnet athleisure med stor suksess.


Tommy Sport

Er det noe Tommy Hilfiger ikke kan? De er kjent for å tilby stilfulle klær som passer alle – fra motekjenneren til mannen i gata. Nå har de sluppet sin første kolleksjon med athleisure-klær, og det blir det lagt merke til.

De fleste av oss har et forhold til Tommy Hilfiger, klesdesigneren som startet med å selge bowling- og hawaiiskjorter. Det amerikansk merket tilbyr klær til både menn og kvinner, tilbehør, kosmetikk og ja – treningstøy med en twist. Klærne i kolleksjonen passer like godt til hverdags som på treningssenteret. Uansett om du bruker det på trening, jobb, i sofaen eller ute på byen, vil du garantert høste oppmerksomhet fra forbipasserende.


CK Performance favner bredt

Calvin Klein har vært populært i en årrekke, og det ser ikke ut til at de har tenkt til å tråkke på bremsene med det første. De har fått mye oppmerksomhet de siste årene, spesielt under emneknaggen #MyCalvins. I skrivende stund ligger det 650 000 bilder på Instagram under den velkjente hashtaggen. Sports- og livsstilskolleksjonen CK Performance beviser nok en gang av Calvin Klein henger med i trendbildet.

Alle ser ut til å elske CK Performance. Plaggene befinner seg i et tilsynelatende perfekt krysningspunkt mellom sporty, trendy, klassisk og leken. Kreativ leder Raf Simons har et verdenspublikum i sin hule hånd, og tar merket inn i fremtiden uten å gå på kompromiss med merkevarens historie. CK Performance er elsket på alle kontinenter og assosieres med kreativitet og inspirasjon.


Guide til athleisure-trenden

Er du ikke klar for å kle deg i treningstøy fra topp til tå? Hva med heller å ha et hint av sportiness i ethvert dagligdags antrekk? Her er noen tips til trendkombinasjoner.


Joggebukse

Når vi sier joggebukser mener vi ikke de slitne store buksene som har ligget slengt innerst i klesskapet ditt siden slutten av 90-tallet. I dag finnes det stilfulle joggebukser som passer til flere stiler. Kombinert med en skinnjakke eller en skjorte er du kledd for både kafébesøk og sammenkomst med vennene.

Dersom du som man oppdriver en litt mer pyntet joggebukse vil den se bra ut med en skjorte fra for eksempel Polo Ralph Lauren.

Til kvinner kan denne joggebuksen fra Grater Than A kombineres med en lekker skinnjakke for en avslappet, men trendy, look.


Hettegenser

Kombiner hettegenseren med et pyntet plagg for en stilfull effekt. For kvinner kan dette for eksempel være et skjørt, og for menn – penbukser! Hettegenserne fra Colorful Standard er i økologisk bomull og tar seg godt ut til både herrer og kvinner.


Sneakers

Om du ikke har fått det med deg – sneakers går til absolutt alt! Sleng på et par joggesko uansett om du har på deg jeans, treningsbukser, skjørt, dress eller kjole. Du kan virkelig ikke gjøre feil. Våre favoritter er sneakers fra merkene Polo Ralph Lauren, Arkk og Tods.


Tights

Treningstights, leggings og yoga pants – kjært barn har mange navn. Plagget har tatt kvinnerasen med storm, og i dag er det innafor å bruke buksene også utenfor treningssenteret. Hva med å kombinere et par svarte minimalistiske treningsbukser med en jakke i semsket skinn, for eksempel? Eller kanskje et par tøffe støvletter? Her er det bare fantasien som setter grenser. Buksene er spesielt deilig å kombinere med strikkegensere på kalde dager.