Morsdag: Våre favoritter å gi i morsdagsgave!

 

Den andre søndagen i februar nærmer seg med stormskritt og siden fjoråret har nok mor passet på at hele familien har hatt noen fantastiske dager både til jul, bursdager og hverdags. Selv om mødre fortjener heder og ære hver dag er det fint å gjøre ekstra stas på morsdagen. Vi i Ferner Jacobsen syns i hvert fall at alle mødre fortjener en ekstra oppmerksomhet førstkommende søndag – de bruker tross alt resten av året på å tenke på oss.

Vi erfarer at funksjonelle og taktile plagg i gode kvaliteter er gaver som faller i smak hos de fleste mødre. En lun kasjmirgenser eller et delikat silkeskjerf er gaver som viser omtanke og kjærlighet. Vi har plukket ut våre gavefavoritter som hun kan ha glede av i mange år fremover!

  

Gode kvaliteter i godt håndverk

Myke plagg som varer lenge er alltid en favoritt i klesskapet. De luksuriøse genserne fra Fair Trade Cashmere viser at du bryr deg om både mamma og miljøet, og kan fint brukes året rundt. Luer og skjerf i kvaliteter som ull og kasjmir er også fine gaver som fortsetter å gi i årene som kommer. 

 

 

Elegante klassikere

Tidløse klassikere som florlette silkebluser, nette smykker og tilbehør i skinn er plagg vi ikke klarer oss uten. De som passer til enhver anledning og som du kan bruke igjen og igjen. Om du ønsker å skjemme bort mamma litt ekstra denne morsdagen har vi de perfekte gavene som hun garantert kommer til å sette pris på.

 

   

Nøkkelplaggene i garderoben

Baseplagg i gode kvaliteter og deilige materialer er noe alle kvinner burde ha i klesskapet. Ikke bare redder de enhver kleskrise, de er også plagg som aldri går av moten og som du heller ikke trenger å bruke en formue på. Det er alltid hyggelig å gi en gave som kan brukes mye så hva med å benytte morsdagen til å oppgradere plaggene som er fast inventar i klesskapet.

 

 

 

Syns du det er vanskelig å bestemme deg? Et gavekort er den perfekte gaven til en som har alt. Gi moren din muligheten til å kjøpe akkurat det hun ønsker seg!

 

Kom gjerne innom butikken vår i Stortingsgaten 14 hvor våre dyktige kollegaer står klare for å hjelpe til med å finne den perfekte gaven. Bor du ikke i nærheten av din mor men vil allikevel gi henne en ekstra oppmerksomhet på morsdagen? På www.fernerjacobsen.no kan du bestille hjemlevering rett på døren hennes. Vi pakker selvfølgelig inn for deg!