Målsøm fra Atelier Munro: Luksus på budsjett

Har du lyst på en garderobe som gir en følelse av eksklusivitet, uten at det (bokstavelig talt) skal koste skjorta? Da kan dette være løsningen for deg.

11. oktober 2018 markerer starten på en helt ny måte å handle klær på. Ferner Jacobsen er svært stolte av å introdusere en ny produktlinje velkommen i vårt sortiment. I samarbeid med Atelier Munro, et nederlandsk fullkonseptmerke som utelukkende fokuserer på målsøm, er vår største lidenskap å gi menn en unik garderobe – tilpasset akkurat deg og dine mål.


Forskjellen på målsøm og skreddersøm

Målsøm er krysningspunktet mellom ferdigsydde klær (ready-to-wear) i butikkhyllene, og skreddersøm, som er bestillingsvare. En målsydd dress, det vil si jakken, skjorten og buksen, er tilpasset dine mål før produksjon. I tillegg har du som kunde valgt stoff, fôr og knapper basert på din smak.

Med andre ord er en målsydd dress omtrent det samme som en som er skreddersydd, men forskjellen ligger i hvor mye manuelt arbeid som kreves. En målsydd dress er et mye rimeligere alternativ, hvor du likevel bevarer eksklusivitetsfølelsen og får en dress som sitter som støpt.

Les også: Hva er fordelene med målsøm?


Hva gjør Atelier Munro unikt?

Atelier Munro er din go-to-destinasjon for en gjennomført garderobe. Fra dress til sneakers, skjorter til lommetørklær – alle produktene i sortimentet er laget for og tilpasset akkurat deg. Med uovertruffen ekspertise i å produsere tilpassede og iøynefallende plagg, ønsker Atelier Munro å bidra til en ny tilnærming til nordmenns handlevaner. Selv om klær kommer i ulike størrelser, passer langt i fra alle inn kategoriene liten, medium eller stor.

Mange ganger skulle du kanskje sett at skredderen hadde lagt sin magiske hånd på et plagg du eier, men så faller det bort blant andre gjøremål – eller du bestemmer deg for ikke å prioritere det. Dette til tross for at du vet at ved små justeringer ville plagget hatt en perfekt passform.

Skal du oppdatere avdelingen for penklær i klesskapet ditt, men ikke har et ubegrenset budsjett, er Atelier Munro det naturlige stedet å se mot. De tilbyr alt fra klassiske og formelle plagg, til mer avslappede hverdagsklær. Med et øye for moderne snitt, avansert målsøm og fokus på de små detaljene, gir Atelier Munro deg nesten uendelig med muligheter til å skape en fantastisk og unik garderobe.

Les også: Den store skjorteguiden!


Priser og produksjon

Hva koster målsøm? Det korte svaret på dette spørsmålet, er at målsøm ikke er særlig dyrt – ikke sammenlignet med hva du får for pengene. Målsydde dresser fra Atelier Munro starter på en pris på 4350 kroner. Jakkene begynner på 2950 kroner, mens skjortene koster fra 800 kroner. Konseptet inkluderer også sneakers, dressko og fritidssko, i tillegg til et stort utvalg av bukser, jeans, skjorter, frakker med mer.

Du er når som helst velkommen innom en av våre butikker i Oslo, Fredrikstad eller på Fornebu for å lære mer om vår målsøm, Atelier Munro. Vi er mer enn glade for å kunne hjelpe deg på vei. Ønsker du å bestille en målsydd dress eller andre plagg, setter vi opp en konsultasjon hvor en av våre medarbeidere tar mål av deg. Disse sendes til Atelier Munro i Nederland, og 3–4 uker senere er plagget eller plaggene klare for henting hos oss.

Er du nysgjerrig på vår målsøm? Book din time i dag! Ta kontakt med oss på telefon 22 86 24 00 i butikkens åpningstider eller send e-post til post@ferner.no. Du kan også sende oss en melding på Facebook.