Kupp feriestilen med disse nøkkelplaggene

Usikker på hvordan du skal gå frem for å sikre deg de beste antrekkene til sommeren? Med disse nøkkelplaggene kommer du langt på vei mot en uimotståelig stil.


For henne

Delikate og praktiske sandaler

Høyst sannsynlig er garderoben din innehaver av både flip flops og et par høyhælte sandaler; ett for stranden og ett for kveldens hendelser. Når du derimot befinner deg på storbyferie eller du av andre grunner blir nødt til å gå et stykke – og du fremdeles vil se fasjonabel ut, melder behovet seg for et par praktiske sandaler som også ser delikate ut. Alternativet er selvfølgelig sneakers, men likevel er det få forunt å gå rundt med varme og svette føtter. Nettopp derfor er et par elegante sandaler som er gode å gå i en absolutt nødvendighet!


Luftig og forførende sarong

Denne er alltid en sikker vinner og et must i enhver kvinnes sommergarderobe. Sarongen har et ubegrenset antall bruksområder og fungerer like bra på stranden som den gjør gatelangs eller rundt middagsbordet. Dessuten er det bare fantasien som setter grenser for hva slags plagg du kan skape ut av dette tøystykket. Ta en titt på dette klippet for å se hele 9 måter å style en sarong på.


Fargerik og gledespredende jakke

Sommer til tross – så lenge du bor i Norge, vil du fra tid til annen få behov for å holde varmen med en jakke. Cardigans og jakker ment for resten av året er gjerne i mørkere farger og av materialer som ikke hører sommeren til. En lys, fargerik jakke i materialer som denim eller bomull gjør at det ikke vil føles som en nedtur å måtte pakke seg inn når det lir mot kveld – snarere tvert i mot. Sikre deg en gledespredende jakke for lange sommerkvelder, regnværsdager og de uunngåelige kjølige dagene.


For ham

Hvit og perfekt t-skjorte

Glem alt du har hørt om at en t-skjorte bare er en t-skjorte. Som med alt annet, kommer t-skjorter i en million ulike kvaliteter. Fordelene med en mer eksklusiv variant er mange. Formen vil holde seg vask etter vask, t-skjorten føles myk mot huden og den har et pent og sofistikert snitt. Fordi alle kropper er ulike, gjør du lurt i å undersøke flere merker før du bestemmer deg. Vil en videre eller smalere, lengre eller kortere modell kle deg best? Bare du vet svaret – men alle vil merke forskjellen.


En kortermet og stilig skjorte

Når sommeren viser seg fra sin beste side, finnes det knapt nok noe stiligere enn en kortermet skjorte. Med denne slår du to fluer i en smekk – du ser anstendig og pyntet ut samtidig som armene blir gjenstand for de etterlengtede solstrålene. Våg å gå for en modell med striper, mønster, figurer eller en knæsj farge, og du har det perfekte plagget for å skille deg litt ut fra mengden, samtidig som du bevarer eleganse og stil.


Poloskjorter i fleng

Er det ett plagg det er umulig å gå lei av, er det poloskjorten – også kalt pikéskjorten. Uansett om du kaller det piquet, piké, tennisskjorte eller polo, vil dette klassiske plagget få deg til å føle deg velkledd og avslappet på en og samme tid. Etter å ha blitt en integrert del av golf- og tennisverdenen, er den en trofast gjenganger for mannen i gata. Noe av det mest spennende med dette plagget er at det tar seg like godt ut på kontoret som på stranden når det er sommer og varmt i været. Sørg for å ha en god håndfull klare til sommeren!