Julegavene som garantert blir en suksess

Julen nærmer seg med stormskritt. Kjenner du på tidspresset og er usikker på hva du skal gi til dine nærmeste? Frykt ikke. Med disse julegavetipsene får du litt inspirasjon som kan hjelpe deg på veien. Hos Ferner Jacobsen er vi opptatt å gi kunden en avslappende og stressfri julehandel.


Hansker, skjerf og lue

Julen er starten på de kaldeste månedene i året. Hva er vel bedre enn å la dine nære og kjære gå inn i denne sesongen med noe fresht som varmer hender eller hode? Det er kanskje ikke det aller morsomste å gi eller få, men uten tvil noe av det mest praktiske. Enten det er en stilig lue, et skjerf av høy kvalitet eller et par varme skinnhansker. Uansett om han eller hun har et par fra før, får man aldri nok av disse produktene og det har aldri skadet å ha flere alternativer som kan være med å sprite opp etvinterantrekk. Husk - myke pakker er ofte det beste.

 

Les også: Slik blir du ferdig med julegavene i November!


Bager og vesker

Alle har bruk for en bag eller en veske. Enten det er til trening, jobb, skole, stranden eller til helgeturen, finner du det du trenger hos Ferner Jacobsen. Utvalget er stort for deg som setter pris på praktiske bager og vesker med et lekkert utseende og høy kvalitet. Sjekk ut utvalget i herreavdelingen og dameavdelingen

 


Tilbehøret

Julen er tiden der man gjerne pynter seg litt ekstra, enten det er slips, mansjettknapper eller lommetørkle for herrer eller diverse smykker for damene. Det er tilbehøret som er med på å løfte et helt antrekk. Den perfekte gave med andre ord. Et belte er også et kult tilbehør man ikke må glemme, og utgjør en flott gave både til herrene og damene.

 

Les også: 5 måter å bruke et lommetørkle på


Gavekort

Gavekort er alltid en sikker vinner, og er perfekt til de som alltid bytter gavene de får, eller de som aldri sender ut ønskeliste. Enten det er til en spesiell butikk eller et universelt gavekort, gir det frihet til å kunne kjøpe det du faktisk ønsker deg. Med gavekort hos Ferner Jacobsen får man et bredt utvalg av det beste innen herre- og damemote, og mottakeren kan selv velge akkurat det han eller hun vil bruke det på.

 

Les mer om gavekortene våre her.


Morgenkåpe

Lite er deiligere enn å våkne en kjølig vintermorgen og pakke seg inn i en deilig morgenkåpe. Det hersker liten tvil om at en som ikke har morgenkåpe fra før vil bli hekta. For herrer fører vi morgenkåper fra Polo Ralph Lauren og det britiske luksusmerket Derek Rose. For damene har vi morgenkåper av beste kvalitet fra Calvin Klein og Belmanetti.

 

Les også: Seks grunner til å eie minst èn morgenkåpe!


Solbriller

Man kan aldri få nok solbriller! Det er kanskje ikke gaven du får brukt umiddelbart, men tiden fra mørke vintermåneder til solfylte påskeuker går fort, og da er det viktig å være forberedt. Vi i Ferner Jacobsen fører det spennende italienske solbrillemerket The Bespoke Dudes som leverer tidløse solbriller med klassisk design som passer både damer og menn.


Med denne inspirasjonen i baklommen håper vi du er klar for å ta fatt på julegaveshoppingen. Sjekk ut vår nettbutikk eller besøk en av våre butikker for en behagelig shoppingopplevelse.