Gjenåpning av Oslo-butikken!

Gjenåpning av vår Oslo-butikk

Etter flere perioder med stengt butikker kan vi endelig gjenåpne. De fleste av våre rådgivere er tilbake etter permisjon, og er svært motiverte til å hjelpe deg.

Ved inngangen vil vi informere om hvor mange kunder vi maksimalt kan ha inne samtidig. Du vil finne antibac ved alle inn-og utganger. Vi skal regelmessig kontrollere at alle regler blir holdt av både personalet og kunder. 

For deg som kunde betyr det at du alltid må ha på munnbind ved besøk hos Ferner Jacobsen. Gå gjerne alene, respekter regler, hold 2 meter avstand og velg gjerne tidspunkter det er færre besøkende. 

 

Vårnyheter fra Moncler

Butikken er fyllt opp med nyheter fra blant annet Gran SassoPolo Ralph Lauren og Tramarossa for herre, og Frame, Vince og VVB Victoria Beckham for dame . Moncler finner du både i dame-og herreavdelingen. 

Avbildet ser du vårjakken Lez Giubbotto av Moncler. I vår nettbutikk kan du til enhver tid se hvilken butikk som har plagget du ønsker deg. Moncler er ett av merkene vi kun har tilgjengelig i Oslo - eller på nett. Hos Ferner Jacobsen kan du kle deg fra topp til tå med Moncler. Vi har sko, bukser, gensere, jakker og capser fra det italienske luksusmerket. 

 

 

Klikk og hent - eller ekspresslevering

Vi gjenåpner derfor også "Klikk og hent"-funksjonen i alle våre butikker. Vi sender deg SMS når varen(e) er klar for henting. Er du fortsatt ikke tilfreds med  fysisk oppmøte i butikk tilbyr vi kontaktløs ekspresslevering til kun 49,- Bestill innen kl 13.00 med Porterbuddy for å få varen(e) levert samme dag. Dette gjelder hele varelageret til Oslo-butikken. 

Bestill nå eller besøk oss for å se utvalget til bl. a. Moncler. 

 

Vest er best

En lettdunsvest fra bl. a. Moncler er et perfekt helårsplagg. En av de bedre invisteringene i skapet ditt! Plagget kan brukes for seg selv eller under en varmere jakke. Den fungerer like godt under frakken på vei til jobb eller skalljakken på søndagsturen. Blir det varmere enn forventet pakkes den inn i en medfølgende"pose" så den lett kan fraktes i hånden, pc-vesken eller tursekken. 

På vår-og sommerhalvåret er vesten uslåelig alene. Ha den for eksempel over en penskjorte fra Eton, en fritidsskjorte eller høyhalset genser fra Gran Sasso eller en blazer/sportsjakke fra Corneliani

Er du en frysepinne? På de kaldeste vinterdagene kan du også bruke vesten under en vinterjakke. Lag på lag er det beste trikset året rundt. Husk ull innerst og luft mellom lagene. Det er oksygenen mellom lagene som skaper varme! 

 Besøk oss for inspirasjon og rådgivning. Sjekk åpningstider her

Retur fra nettbutikk? 

Har du nylig handlet Moncler eller en annen vare i vår nettbutikk? Returner eller bytt din ordre i alle våre butikker. Ved eventuell retur vil du motta en returkvittering fra rådgiveren i butikk. Deretter skjer tilbakebetaling via Klarna og tar ca 2-3 virkedager. Vi takker for din tålmodighet.