Ett plagg – fire antrekk

Effektivitet er deilig! Å tråle hylle etter hylle for å finne et plagg som kan passe til det meste er ikke alltid like lett. Derfor har vi gjort jobben for deg. La deg inspirere av sommerens sprekeste skjorte, som glir overraskende inn i ulike situasjoner og miljøer.

En hverdagsskjorte med mønster eller print er en elegant sommerskjorte som garanterer at du blir den stiligste på sommerfesten, jobben eller stranda.

Du, en mann som våger. Denne skjorten, et plagg som utfordrer. Fargerik? Check! Blomstrete? Check! Humoristisk og stilig? Check, check! Den klassiske skjorten forbinder de fleste med stive selskaper eller jobbintervjuer og businessreiser, men overdelen kan faktisk passe til det meste. Det gjelder bare å kombinere riktig.

Om sommeren åpner vi opp for en mer fargerik garderobe. Derfor bør du eie en skikkelig statementskjorte som både skiller seg ut og passer med resten av garderoben. Mange blir litt skremt av mye farger og mønstre, men frykt ikke – vi lover at selv om en fargeklatt av en skjorte kanskje umiddelbart føles utenfor din komfortsone, vil du likevel se fantastisk ut.


Sol, sand og strand

Frister det med en dukkert i saltvann? Pakk ned engangsgrillen, fyll en kjølebag med drikkevarer og sett kursen mot den nærmeste strand. En fargerik skjorte passer utmerket når du skal slappe av i gresset eller henge på svaberget.

Knepp skjorten ned, brett opp ermene og fullfør antrekket med en deilig shorts, akkompagnert av et par behagelige sneakers eller sandaler. Med en mønstrete og fargerik skjorte bør du velge en ensfarget shorts og nedtonede sko. Dersom du ønsker et helhetlig utrykk kan du forsøke å hente ut en av skjortens farger og speile den i shortsen. Lommer på shorts er alltid en god idé, og for ekstra komfort kan du gå for en modell med strikk i livet.

Selv om en statementskjorte bærer antrekket, vil den ikke virke stiv dersom du knepper den enten helt eller delvis opp. Ingenting er mer avslappende enn en åpen skjorte på stranda.


Lys opp arbeidshverdagen

Norske somre er uforutsigbare. Du kan våkne til kjølig og vindfullt vær, og på veien hjem kan sola bake så svetten siler. Derfor kan lag-på-lag fungere veldig godt til sommerens uunngåelige arbeidsdager. En fargerik skjorte gir et livlig preg på jobbantrekket, men blir nedtonet med riktig tilbehør.

Velg en ensfarget genser over skjorten, åpne kragen for å få skjorten til å synes og brett opp ermene til albuen. Genseren bør igjen speile en av fargene i skorten for en harmonisk fargekombinasjon. Fullfør jobbantrekket med et par chinos, gjerne i en brun eller oransje farge, og et par luftige sneakers. Nå kan du gå arbeidsdagen i møte med en presentabel stil, samtidig som du ikke er overpyntet. Blir det for varmt er det lett å flekke av seg et lag.


Dandy om dagen

Skal du ta en øl etter jobb, i bursdagsselskap eller bare spasere nedover byens lange gater? Det er lett å holde stilen ved like selv på fritiden. To ting er alt du trenger til denne skjorten: bukse og sko. Stryk skjorten og knepp opp kragen – en nystrøket skjorte er alfa og omega for en gjennomført og dandy stil. Drar du rett fra kontoret, er det bare å ta av seg genseren, og vips er du klar.  

Velg en bukse med lett og luftig stoff, og gjerne en som passer godt til skjorten fargemessig. Brett opp buksebenet en gang for et mer avslappet uttrykk. Med et par seilersko i marineblått får du en komplett look.


Festløve om natten

Kjenner du behovet for å lufte det sosiale behovet litt til helgen? Når mørket senker seg er det på tide å dra frem danseskoene og finskjorta. Dersom du skal en tur på byen en helg, er en fargerik skjorte være et ypperlig valg. Du vil tiltrekke deg all den rette oppmerksomheten, virke vågal og interessant.

Løsne litt på skjortesnippen og brett gjerne opp ermene for å unngå å virke for stiv og overpyntet. For å tone ned antrekket ytterligere anbefales en casual mørkeblå jeans og mørke behagelige loafers. Vi garanterer en dansepartner eller to med dette antrekket. La sommeren bli tiden du prøver ut noe nytt!