Disse farsdagsgavene vil alltid slå an

Andre søndag i november går den norske farsdagen av stabelen. Her er våre beste tips til hva du kan gi i farsdagsgave.

Hva gir man til en pappa for å vise takknemlighet for den hederlige innsatsen? Enten det er din egen far, kjæreste, bror eller venn, er det vanlig at farsdagsgaver er synonymt med varme, omtanke og kjærlighet.

Alle forslagene under har produkter som koster mindre enn 1000 kroner.


1. Myk skjorte

Er han en som bruker skjorter daglig på jobb, eller en som kun finner frem skjorta ved spesielle anledninger? Uavhengig av hvor ofte den blir tatt i bruk ligger godfølelsen av en kliss ny skjorte latent i de fleste menn. Ta utgangspunkt i hva slags type skjorte han kunne hatt bruk for. Bruker han som regel kun mørke farger, kan du for eksempel gi ham en lysere skjorte. Har han bare én skjortetype i skapet? Utfordre ham ved å kjøpe en skjorte som skiller seg litt ut fra det eksisterende sortimentet.

Se gjerne gjennom vårt sjenerøse utvalg av skjorter til herre.

Les også: Den store skjorteguiden for mannen


2. Slips for den stilbevisste

Menn som er glad i å gå i slips, takker sjelden nei når anledningen byr seg for å utvide samlingen. Om han ikke direkte elsker å gå kledd i slips, men det stilles krav om det på arbeidsplassen, er det også en god idé med et nytt tilskudd – gjerne et slips som er litt annerledes enn dem han har fra før av.

Ferner Jacobsen har klassiske slips i (nesten) alle regnbuens farger, laget av ulike materialer og med ulik tykkelse. Du finner slips i mange ulike prisklasser i vårt sortiment.


3. Weekendbag til helgetur

Det er kanskje ikke tiden for å gi en reise i julegave, men vi ser frem mot lysere tider og gleder oss til å kunne bestille en etterlengtet helgetur igjen snart. En weekendbag er likevel ikke utelukkende forbeholdt helgeturer; den har et flust av bruksområder. En bag kan blant annet brukes til og fra trening, eller bruk den til hverdags om det er mye du skal rekke gjennom i løpet av en dag. Selv om menn har en tendens til å få plass til overraskende mye i bukselommene, er det ikke alltid de strekker til. En weekendbag er derfor et praktfullt tilskudd til pappa!

Ferner Jacobsen har weekendbager fra Swims og by Ferner Jacobsen. Eller hva med en egen bag laget for å frakte med deg dressen din? Sjekk ut det nye merket Suit Up!4. Kalosjer som beskytter

Vintersesongen byr på en del logistiske utfordringer – ikke bare for kvinner i høye hæler. Også mennenes pensko kan få hard medfart av ruskete vær og strøsalt i gatene. Kalosjer er det beste botemiddelet mot skader og slitasje av herresko. Det kan være fint å ha et par stående på jobben – så hvis han utelukkende har ett par kalosjer, er det en perfekt og gjennomtenkt gave for ham å pakke opp på farsdagen.

I vårt sortiment finner du subtile kalosjer i mange ulike farger.

Les også: Swims puster nytt liv i gamle moteklassikere!


5. Hansker som varmer

Hva sier vel «jeg er glad i deg, pappa» mer enn et plagg som fysisk gjør ham varmere? Hansker kan man aldri få nok av – ulike modeller passer til ulike jakker, bukser og helhetlige antrekk. Kanskje har han tviholdt på ett par i flere sesonger og det er på tide å bytte dem ut – eller unner du ham rett og slett bare et par flunkende nye kvalitetshansker?

Ferner Jacobsen har et stort utvalg av hansker til herre. Hestra er en evig favoritt!

Les også: Hestra: Som hånd i hanske med den nordiske livsstilen