Det perfekte plagget når høsten melder sin ankomst

Høsten nærmer seg. Vi er i den tiden av året vi går fra lette og luftige plagg til de litt tyngre, større plaggene. Høsten er tiden mange mener er den mest spennende for mote, der man virkelig kan eksperimentere og leke med forskjellige stofftyper og antall lag.

Frakken er et klassisk plagg som bokstavelig talt aldri går av moten. Den er like aktuell i generasjon etter generasjon, og dine oldeforeldre, besteforeldre og foreldre hadde garantert en hengende i skapet. Frakken har preget motebildet år etter år, og det er ingen unntak denne høsten. De moderne frakkene har fått en smalere passform med årene, og passer like godt til jeans som dressbukser. For mange er frakken det mest anvendelige plagget når kulden melder sin ankomst.


Enkeltspenn

Det tryggeste valget for mange er nok den enkeltspente frakken. Denne gir en fin balanse mellom det hverdagslige og mer staselige. Frakken finner du på hvem som helst og hvor som helst, enten det er en ung rebell med hettegenser under eller dresskledde menn på Aker Brygge. Enkeltspennfrakken passer til så og si alt, her er det kun fantasien som setter grenser. Et kult tips er å eksperimentere med forskjellige farger og kombinasjoner under jakken. Du vil raskt finne ut at den passer like godt over en ullgenser som en enkel t-skjorte.


Dobbeltspenn

Den dobbeltspente frakken er et tidløst ytterplagg inspirert av militæret. Frakkene med dobbeltspenn er virkelig i trendbildet i år, og tar selv det mest alminnelige antrekket til et nytt nivå. Lengde, farge og stoff varierer, så her gjelder det å finne den du føler deg mest komfortabel i. Den dobbeltspente frakken er ideell for den moderne mann som ønsker å sette et standpunkt og utstråle selvtillit, og er ikke bare assosiert med den eldre garde lenger. Våg deg på den dobbeltspente frakketrenden du også.


Trenchcoat

Trenchcoaten er det perfekte valg for deg som er ute etter en litt tynnere frakk. En type frakk spekket med historie som først ble tatt i bruk av britiske offiserer. Trenchcoaten som først ble verdenskjent gjennom Burberry er ikonisk og kommer i flere farger, fasonger og materialer. Trenchcoaten er enda et klassisk plagg som aldri går av moten for verken kvinner eller menn, og bør definitivt være en del av basisgarderoben til den stilbevisste.


Regnfrakken

Flere og flere merker har de siste årene lagt mer vekt på regnfrakken som skal tåle det norske klimaet. Jakkene fra det norske merket Swims har hatt en utrolig suksess de siste årene, og det er det god grunn til. Deres kombinasjon av enkelt, rent design, hette og vannavstøtende stoff gjør produktene perfekte for den norske høsten enten du befinner deg i storbyen eller ut i distriktene.

En regnjakke er ikke bare en regnjakke lenger. Den skal se bra ut og passe like godt til regnbukse som dressbuksen. At det regner skal ikke gå på bekostning av stil.

 

Vurderer du å gå til innkjøp av en frakk i år, kan vi forsikre deg om at du kommer til å ha den lenge. Sjekk vårt utvalg av frakker i nettbutikken, eller besøk en av våre butikker i Oslo, Fredrikstad eller på Fornebu for en hyggelig handel.