Det hotteste innen bademote for herrer

Er du klar for årets første svømmetur i sommervarmen? Ferner Jacobsen sørger for at du er oppdatert med det stiligste innen årets bademote.

Med sol og varme følger hyppige turer til stranden, bassengkanten og skjærgården. Ferner Jacobsen sørger for at du er klar for årets første svømmetur med en ny badebukse enten du skal tilbringe sommeren langs norskekysten eller i sydligere strøk.


Rett fra stranden til restauranten

Fokuset på badetøy hos de kjente merkevarene har blitt større og større, og en badeshorts er ikke bare en badeshorts lenger. Dagens badeshortser skal se bra ut, ha god kvalitet og samtidig være praktiske. Du skal kunne gå rett fra stranda til restauranten for en drink eller matbit uten å måtte skifte. Badebuksene til Orlebar Brown med lomme med glidelås og innstramming er et godt eksempel på det praktiske tatt i bruk. Oas Company har også stilig badetøy og tilbehør for strandløver.


Badebukser som skiller seg ut

Hos Ferner Jacobsen finner du et varierende utvalg av årets badeshortser både for den som ønsker å holde det nøytralt og den som ønsker å skille seg ut. I år har vi tatt inn nye merkevarer som de fleste nordmenn nødvendigvis ikke kjenner så godt til, nemlig Orlebar Brown og MC2 Saint Barth. Med disse badeshortsene vil du uten tvil skille deg ut blant mengden. Orlebar Brown tilbyr et bredt sortiment blant badeshorts i ulike typer, farger, mønstre og fasonger. Alt fra ensfarget, nøytrale badeshortser til heldekkende bilder inspirert av det tropiske. «Bulldog Photographic» kolleksjonen deres gir deg muligheten til å skille deg ut med sine utradisjonelle heldekkende motiv.

MC2 SAINT BARTH er kjent for en perfekt passform, spreke farger og tekstiler av kvalitet. Dette er badetøy som bæres av menn som elsker å kle seg smart og trendy i solen. Stoffet er svært lett i vekt, og tørker på rekordtid.


Klassiske badeshorts fra Polo Ralph Lauren

Er du av typen som holder deg tro til den klassiske bademoten og vil holde det litt mer anonymt er badeshortsene fra Polo Ralph Lauren de du skal gå for. De fleste som er opptatt av bademote kjenner gjerne til Polo Ralph Lauren sine badeshorts kolleksjoner. Polo Ralph Lauren er kjent for et bredt utvalg med fokus på rene, sterke farger men har også flere forskjellige typer mønstrete badeshortser. I år har vi flere badebukser med fra Ralph Lauren som denne med blomstermotiv, eller denne røde klassikeren, som også finnes i flere farger.

Når tiden er inne for en matbit etter endt svømmetur trengs det et plagg som er lett tilgjengelig, lett å ta på og ikke minst behagelig. Orlebar Brown sine Terry Towelling Polos er det ultimate plagget i disse situasjonene. Med enkelt, tidløst design og av frottémateriale er denne poloskjorten noe av det mest behagelige og stilige du kan ta på deg etter en lang dag i solsteken og vannet. Den er skapt for å brukes sammen med badeshortsen for å kunne kombinere den avslappende looken med det elegante poloskjorte preget.


PS: Vi har selvfølgelig badetøy til kvinner også. Er du nysgjerrig på hele vårt sortiment? Utforsk alt badetøyet i
nettbutikken vår.