Barsettet som gjør sommerfesten komplett

 

Nå som den gode sommertemperaturen er her, er det endelig tid for å ha de hyggelige utendørsfestene du gledet deg til hele våren. Og hva hadde vel gjort festen mer komplett enn tropiske drinker laget i et fullt profesjonelt barsett på ditt eget kjøkken?

Settet til Quenched inneholder alt bartenderutstyret du trenger for å lage de nydeligste drinker på balkongen eller i hagen, i tillegg  følger det med instruksjonsvideoer slik at du kan imponere gjestene dine uten bartender erfaring. Selv det å lage de  mest kompliserte drinker blir en lek med dette barsettet.

 

Les også: 4 tidløse sommerkjoler du alltid vil ha bruk for i klesskapet

 

I settet får du 14 ulike verktøy som cocktail shaker, juicepresser, tre helletuter og en isboks. Den fungerer også  som en bærevennlig eske, slik at du enkelt kan ta med deg kittet over alt.

 

Cocktailene som gjør deg til festens midtpunkt

Har du alltid hatt en drøm om å være Tom Cruise i «Cocktail»? Eller kanskje du bare ønsker å slappe av i skyggen med en frisk sommerdrink. Quenched har samlet alle oppskriftene på de mest populære cocktailene.

 

Prøv for eksempel denne nydelige Virgin Pina coladaen:

 

150 ml ananasjuice

60 ml kokosmelk

15 ml limesaft

1 anansskive

 

Ved kjøp av Q-kit så får du i tillegg tilgang til videoer og fremgangsmåte.

Quenched Q-kit koster 2890,- og vil sikre at festen blir en suksess med hjemmelaget mojito, pink gin tonic eller hvilken som helst annen drink dere ønsker å nyte i varmen.

 

Se flere oppskrifter fra Quenched her!

 

Hva skal du ha på deg på sommerfesten?

Det skader heller ikke å oppgradere sommergarderoben før festen slik at du ser like bra ut som drinkene du lager. Hos Ferner Jacobsen finner du et rikt utvalg shorts, piqueer, t-skjorter, sommersko og badeshorts fra blant annet Polo Ralph Lauren og Orlebar Brown.

Les også: Sommerjakker for han og henne!