5 morsdagsgaver til 5 forskjellige mødre

Ingen mammaer er like, men én ting de har til felles er dagen der mor står i sentrum. Her får du smarte gavetips til morsdagen, uansett hvordan din mamma er.

Du kom deg i mål med julegavene nok en gang, men før du aner ordet av det, er det morsdag. Å finne en passende gave atter en gang kan vise seg å bli en real styrketrening for de små grå. Derfor er det ikke rart at man ser seg om etter inspirasjon til en verdig presang for verdens beste mamma, og her hjelper vi deg litt på vei.


Til den sporty mammaen

Det finnes ikke dårlige klær, bare dårlig ... regntøy? Elsker moren din livet utenfor husets fire vegger – og liker å løpe, sykle eller gå på tur? Selv om vi ikke har en tropisk regnsesong i Norge, er det ingen tvil om at været ofte er preget av nedbør. Med en fargerik regnjakke føler man seg brått mye freshere og sprekere!

Det danske livsstilsmerket Rains tok verden med storm (no pun intended) da det så dagens lys i 2012. Populariteten kan ikke sies å ha avtatt siden den gang – snarere tvert i mot. I dag har de egne butikker i København, Paris, New York og London. Gi den sporty mammaen din en gul, rosa, oransje, blå eller svart Rains-regnjakke til morsdagen og hun kan alltid ta fatt på utendørslivet utstyrt med en upåklagelig stil!


Til mammaen som har alt

Kommer hun deg alltid i forkjøpet når det er snakk om en kinopremiere, et populært skjerf, nye hansker eller en restaurantåpning? Noen mødre fikser det meste selv – og det kan være umulig å vite hva man kan tilføre tilværelsen deres. Samtidig er jo en gave på morsdagen tilnærmet obligatorisk å regne. Så hva skal du egentlig gi henne?

Er hun av typen som til enhver tid har det hun trenger, og mer til, kan et gavekort hos Ferner Jacobsen være det ultimate tilskudd til morsdagen. Hun vil med all sannsynlighet ha behov for eller lyst til å kjøpe seg noe i løpet av året. I verste fall kan hun bruke det til å kjøpe en gave til sin egen mor, eller en annen mor, når det er tid for neste morsdag!


Til den stilbevisste mammaen

Ligger hun alltid lengst fremme i motekøen – eller er hun bare opptatt av å holde seg godt og være fin i tøyet? Gi mamma en gave som komplimenterer garderoben hennes. De fleste kan si seg enige at det er morsommere å kjøpe jakker, skjorter, bukser og gensere som faktisk synes for omverdenen – heller enn myke kvalitetstopper som ingen uansett ser snurten av.

Nettopp derfor kan en god t-skjorte være den perfekte morsdagsgaven til en mamma som ellers har klesskapet fylt opp av edle skatter! Ingenting er som å stå opp på senvinteren og kjenne en silkemyk t-skjorte av økologisk bomull på huden. Det er en luksus man ikke alltid unner seg selv, og som derfor er praktfullt å få i gave på morsdagen.


Til den noe mindre trendy mammaen

Har mammaen din flust av kjærlige, gode og fantastiske kvaliteter – bare ikke det å holde tritt med tiden og trenden? Mange har et ønske om å kle seg i litt mer stilige antrekk, men er usikre på hvor de skal starte, når stort sett hele klesskapet består av plagg de er sånn passe fornøyd med.

Hos Ferner Jacobsen finner du til enhver tid moteriktige skjerf i mange ulike materialer og prisklasser. Enten hun liker det fargerikt eller ensfarget, enkelt eller mønstrete, vil du uansett finne et hav av ulike modeller å velge mellom i vårt sortiment. Gi mamma et pent skjerf i gave, på veien mot en stilfull garderobe!


Til den fornuftige mammaen

Snusfornuftige mammaer henger på trær! Er hun den første til å stoppe en ødelagt sokk eller reparere en vrang glidelås? Eller er hun kanskje styreleder i familiebedriften «Mammas Impregnering»? Har hun alltid et praktisk tips på lager?

Du har muligens ikke alltid vist at du setter pris på alle hennes forsvarlige og fornuftige handlinger. Kanskje irriterer du deg innimellom grønn over at hun alltid må være på den ene eller den andre måten. Da er morsdagen den fødte anledning til å gi henne en gave som maner til å fortsette å være akkurat den hun er – et leksikon for oppfinnsomme løsninger og praktiske påfunn!

Hos Ferner Jacobsen finner du både impregnering til ulike sko eller annen skopleie, i tillegg til kleshengere av høy kvalitet som ivaretar plaggene på best mulig måte. Midt i blinken for en fornuftig mamma som er opptatt av økonomi, miljø, bærekraftighet og vedlikehold!