4 tidløse sommerkjoler du alltid vil ha bruk for i klesskapet

Uansett om du er formfull, smal, atletisk, høy eller lav, vil du se fantastisk ut ikledd en sommerkjole.

Kjoler har den geniale egenskapen at de, ved hjelp av sko og tilbehør, kan dresses både opp og ned – avhengig av anledningen. Her er de fem mest essensielle kjolene å ha i garderoben for deg som ikke får nok av dette løse, ledige og herlige plagget.


Elegant maxikjole

Både lang- og kortermede maxikjoler er elegante alternativer for de dagene gradestokken ikke når helt opp. Det er en svært behagelig og likevel utrolig elegant kjole som vil få frem det beste i deg – enten du går for en tettsittende modell som fremhever formene eller en kjole som sitter løsere på kroppen. Bruk den gjerne med et belte i livet for å understreke midjen, og fullfør antrekket med en solhatt og et par sandaler med litt hæl.


Smakfull minikjole

Det er ikke uten grunn at denne kjolen er elsket av alle lave kvinner. Er det et plagg som gir en illusjon av lange ben, er det nemlig minikjolen. Selv om kjolen kan sies å være spesielt tilegnet korte kvinner, er det likevel ingenting som tilsier at ikke også høyere kvinner bør ha et eksemplar av denne. Lange ben er synonymt med eleganse – de kan aldri fremheves nok! I tillegg er det ikke å forakte å bli solkysset ikke bare på leggene, men langt opp på lårene.


Løstsittende hverdagskjole

«Jeg vet alltid hva jeg skal ha på meg, selv når jeg bare har 2 minutter før jeg må løpe ut døra», sa ingen kvinne noen sinne. Med et knippe hverdagskjoler i klesskapet er dette problemet så godt som eliminert. Ikke bare slipper du unna med å finne ett, heller enn to komponenter for å fullføre antrekket – du vil også se fantastisk og uanstrengt ut.


Sommerversjonen av den lille sorte

Når du virkelig skal slå på stortrommen og pynte deg for en middag eller fest, vil du sannsynligvis kle deg i noe ekstra fint. Kanskje har du allerede den lille sorte hengende i skapet, men med lange ermer eller tjukt stoff som blir for varmt for en varm sommerkveld. En sort, elegant og klassisk kjole som har både tynt stoff og spagettistropper er derfor alfa og omega når du skal pynte deg litt ekstra!