24 tips til adventskalenderen til henne

Sliter du med å finne på 24 unike kalendergaver til mamma, kjæresten eller datteren? Her har du våre beste gavetips til adventskalenderen.

Å planlegge adventskalender til en man er glad i, kan være gjenstand for både kos og frustrasjon. 24 ulike pakker er tross alt et stort antall gaver! Enten du bare mangler noen få, eller skal starte fra scratch – her er 24 forslag som er garantert å bli godt mottatt av den heldige kvinnen i ditt liv.1. Undertøy

Er det én ting kvinner aldri får nok av, så er det undertøy. Følelsen av et helt nytt sett å ta på seg, er så godt som uslåelig – samtidig som det er en typisk ting mange ikke alltid velger å unne seg. Strengt tatt er det ikke så ofte man faktisk trenger nytt undertøy – derfor er det desto hyggeligere å få i gave.

Se gjerne vårt utvalg av undertøy til dame.


2. Ansiktsmaske

Hjemmespa er sjeldent å forakte, i hvert fall ikke på kalde desemberdager – eller i januar, når temperaturen gjerne synker enda mer. En ansiktsmaske kan gi tilbake livsgnisten, om så ikke for hele uka – så i hvert fall for det kommende døgnet!

 


3. Hjemmelaget gavekort

Å gi bort hjemmelagde gavekort er både enkelt og kostnadsfritt – i tillegg er det en sann glede å få i gave. By henne på massasje i ulike varianter (rygg, nakke, hode, hender osv.), hjemmelaget middag, en gåtur i kveldssolen med et kaffestopp på veien eller noe helt annet som passer henne enda bedre.


4. Neglelakk

Selv om man ikke er i nærheten av å ha brukt opp en neglelakk, har de en tendens til å få en litt for tjukk konsistens med tiden. Da blir den vanskeligere å påføre, og skreller lettere av neglene. Selv om neglelakk-lageret hennes er imponerende, er en ny neglelakk derfor alltid et velkomment syn. Overrask henne med en dyprød neglelakk før et av adventstiden mange julebord – det er garantert å falle i smak.


5. Skopleie til vintersko som UGGs

De velkjente skoene fra UGG var opprinnelig ment for å varme føttene til kalde surfere i Australia, men har virkelig slått rot i det norske markedet. Den varme skoen er en utvilsom favoritt blant kvinner over det ganske land – men dessverre kan saltet fra strøet i snøen og slapset påføre udelikate linjer på utsiden av skoen. Med et care kit, som er svært enkelt å bruke, beholder skoene sin opprinnelige form og farge, og holder seg fine i lang tid. Settet inneholder impregnering, rens, luktspray, børste i bambus og børste for semsket skinn.

Her kan du finne UGG care kit og mange andre typer skopleie.


6. Sjokolade

Hva sier vel «jeg er glad i deg» like mye som sjokolade? Det er ingen hemmelighet at sjokolade er (en av) veien(e) til en kvinnes hjerte. I førjulstiden har dessuten de fleste lagt fra seg all form for sukkermoral, så å overraske henne med sjokolade på en mandag eller tirsdag vil garantert være en oppskrift på suksess.


7. Varte opp-kveld

Førjulstiden er ikke bare tid for kos – det er mye som skal planlegges, organiseres, handles og pakkes inn før julaften. Gi henne en pause fra julestrevet og tilby en kveld hvor alt er i hennes ånd! Spør henne hva hun ønsker seg. Er det dessert til forrett, at hjemmet blir ryddet, julegaver blir pakket inn eller at hun får velge hvilken serie dere skal se på?


8. Afternoon tea

Mange kaféer og hoteller tilbyr det som kalles afternoon tea – spesielt rundt juletider. Det går ut på å ta en liten matbit og fortære noe varmt å drikke, og er et ypperlig lite avbrekk fra julehandelen og de stadig synkende temperaturene. Hyggelighetsgaranti!


9. Sokker

Det er fakta at kvinner fryser mer enn menn. Derfor er det trolig ingen ting som sømmer seg mer enn å gi henne et par gode, varme sokker å varme føttene i.

I vårt sortiment finner du et stort utvalg av sokker til henne.


10. Utflukt

24 gaver er utvilsomt mange gaver, og det kan være fint å legge inn et par stykker som ikke koster noe. Det finnes utrolig mange hyggelig førjulsopplevelser som også er gratis! I desember går det sport i å dekorere de flotteste, mest julete butikkvinduene. Hva med å ta henne med på en window shopping-gåtur i byen? Ta gjerne turen forbi en av våre forretninger, da vi legger vår stolthet i å designe stemningsfulle butikkvinduer i førjulstiden.


11. Luer

Det er ikke alltid man har anledning til å kjøpe seg en helt ny vintergarderobe. Da passer det fint å gå i en ny lue for å føle seg fin! Ikke minst holder en god lue på varmen gjennom hele kroppen, og kan potensielt gi hele antrekket et løft.

Sjekk ut det store utvalget av våre luer til dame.


12. Duftlys med julelukt

Få ting setter julestemningen mer enn en god aroma som fyller rommet. Her er det bare å velge og vrake mellom ulike dufter – det finnes en hel verden å velge mellom: krydret, furu, skog og så videre. Duftlys er også et dekorativt design til stuebordet eller vinduskarmen, og bidrar til behagelig belysning og en rolig atmosfære. En sikker vinner!


13. Liten lommebok

Ingenting slår følelsen av å ha en ny lommebok, pengepung eller clutch – kjært barn har mange navn. Likevel, når fornuften seirer, er det lett å bruke pengene på andre ting. For man trenger jo ikke en ekstra lommebok til å ha med på ferie, eller ut på byen? Muligens ikke, men om man får det i gave, slipper man å ha dårlig samvittighet for å kjøpe noe man har lyst på, men som man ikke trenger.

I vårt sortiment finner du søte og praktiske lommebøker og clutcher.


14. Gaveinnpakning

Mye av gleden med adventstiden for mange damer, er å kunne sette seg ned og pakke inn julegavene i fin innpakning. Likevel kan mange kjenne seg igjen i at realiteten blir en annen – tiden og ressursene strekker ikke til, og man ender nok et år opp med generiske innpakninger. Da kan det passe utmerket å gi henne et lite innpakningskit!


15. Barbour wax

Har hun en oilskinjakke – eller skal hun kanskje få det til jul? Ved å gi henne et vedlikeholdssett, kan hun enten enkelt ta vare på den hun allerede har, eller få noen hint om hva som venter under juletreet. Oilskinjakker er avhengig av god behandling og godt vedlikehold, for at de skal beholde sin opprinnelige glans og stand. Barbour-voks kan enkelt påføres på utsatte deler av eller over hele jakken. Dette er en praktisk og omtenksom gave som hun sannsynligvis ikke hadde kommet på å kjøpe selv!

Her kan du kjøpe Barbour-voks for oilskinjakker.


16. Velværeprodukter

En dame kan aldri få nok velværeprodukter – det er gammelt nytt. Sannsynligvis er det til enhver tid noe hun gjerne skulle hatt påfyll av, enten det er artikler hun bruker hver dag, eller bare en gang i blant når hun skal gjøre seg ekstra fin. Er du usikker på hva du skal kjøpe? Det er ikke verre enn å gå i toalettmappen hennes og se hva som begynner å bli tomt.


17. Et innrammet bilde av henne

En mer personlig gave enn et innrammet bilde av henne, dere eller noen andre hun er glad i, skal du lete lenge etter. Rammer fås kjøpt billig, og et bilde kan du raskt og enkelt printe ut på en fotobutikk.


18. Leppepomade

Når det blir kaldere i luften, er et velkjent problem at leppene sprekker opp og blir tørre. Skjem henne bort med en god leppepomade som gjør leppene myke igjen – kanskje det ender opp med å bli en vinn-vinn-situasjon?


19. Filmkveld

Riktig nok kreves det mindre for å stelle i stand en filmkveld, enn hva det gjorde for 20 år siden. En tur ut til videobutikken er ikke lenger nødvendig, men det kan likevel være en hyggelig gest å invitere til filmkveld på hennes premisser. Endelig er det hennes tur til å velge film! Disk opp med noe godt i glasset, godteri og hva enn dere trenger for å skape en lun og hyggelig stemning.


20. Kleshengere

Har hun flere plagg enn hun evner å oppbevare? Dette er en ikke ukjent utfordring for mange kvinner. Gode klær både trenger og fortjener å bli godt ivaretatt. Dessuten skal man ikke kimse av verdien av kvalitetskleshengere; det gir en uovertruffen eksklusivitetsfølelse. Kanskje har hun en kjole eller blazer hun er ekstra glad i? Da passer den som hånd i hanske hengende på en kleshenger av mahogany-tre.

En annen god grunn til å gi bort en kleshenger i adventskalenderen, er at det kan fungere som en teaser for julegaven. Planlegger du å gi henne et plagg hun kan henge opp i garderoben? Legg ved en lapp sammen med kleshengeren hvor du hinter om hva som er i vente.

Se alle våre ulike by Ferner Jacobsen-kleshengere.


21. Fri flyt av hennes guilty pleasure

Hva er vel bedre enn å legge de småsure kommentarene til side for én dag, og gi henne en uforbeholden hyggestund med det hun er aller mest glad i? Enten det er snus, en spesiell matrett eller sjokolade hun elsker, og du pleier å være kritisk – gi henne en pause og la henne nyte hva enn det måtte være, med den beste samvittighet.


22. Smykker

Øredobber, armbånd og halskjeder slår aldri feil, spesielt ikke i julebordsesongen! Skjem henne bort med et smykke, det er garantert å falle i smak.

La deg inspirere ved å bla gjennom våre øredobber, armbånd og halskjede til dame.


23. Noe godt å drikke

Hva er hennes favorittdrikke? Gå til innkjøp av det hun er aller mest glad i, være seg rødvin, sprudlevin, hvitvin, brennevin, te, varm sjokolade, øl, sider eller noe helt annet.


24. Gavekort

Har hun et større sparemål som du vil hjelpe henne på veien til, eller er du bare usikker på hva hun vil like best? Med et gavekort er du sikret å gi henne noe hun kommer til å elske – hun får jo tross alt velge det helt selv.

Hos oss får du gavekort i alle mulige prisklasser. Velg mellom faste satser, eller kontakt oss for å velge akkurat hvilken pris du selv ønsker å gi!